Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
15 јули 2009
Мислења
3.549
Поени од реакции
3.605
ДДG- Rafael Rio Evans - Fabio-
Nani kerik Anderson Jang
runi-berbatov
BI sakal da bide taka berbatov da go vidime povtorno :P

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Рио - Еванс и Андерсон дефинитивно се стартери, можеби и Смолинг. И мило ми е и што Ферги увиде дека кога не ја менуваш одбраната секој натпревар добиваш резултати, потенцираше на пресот. x)

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Гледам сите прогоноирате составот за вечер јас би сакал да се излезе состав во стил како на почетокот на сезоната
Де Геа​
Рафаел--Смолинг--Еванс--Евра
Нани--Клеверли--Андо--Јанг
Руни Велбек​
Колку сакам Нани да ги реши денес не за друго да им ја видам реакцијата на овие што плукаа по него :) ама ако и денес игра слабо Нани и јас ќе понам да го критикувам ама моите критики имаат влијаните на играчите сега за сега лани Карик го критикував оваа сезона топ игра. во првиот дел на сезоната го критикував Џони тој вендаш се оправи и со секој натпревар е се подобар и подобар и моментално после Видич ни е најдобар дефанзивен во тимот :). Вечер ќе биде тешко кај Баскијците дома играат многу добро ,а имаат и јак состав очекувам минимална победа​

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Формација со која би можел да излези вечер е следнава: Де Геа
Џонс - Еванс-Фердинанд- Евра
Нани-Керик-андерсон-Јанг
Руни
Велбек

Или 2-0 или 3-1 ќе тепаме ;)

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Среќен 8-ми Март на сите фанови на Манчестер Јунајтед од понежениот пол ви посакавам се најубаво :)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.809
Поени од реакции
44.126
^ :pos::pos::pos::pos:

Ауууу им го тури ли ама :pos: (y)

За вечер сакам што е можно поубав меч и сите посилни екипи од другите двомеча да поминат... 2 разлика победа според мене.. 2:0 или 3:1.. И за само за Гоше, Нани ќе даде еден.. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom