Македонија - внатрешни случувања (генерална дискусија)

• Креатор на темата Shellshock nam67
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.605
Поени од реакции
748
Најтешка е состојбата на девојката Амире С. (17) која се наоѓа во кома , била брутално претепана , со силни удари во стомакот и градниот кош.
Таа пред некое време имала хируршка операција , а со физичкиот напад уште повеќе и се влошила состојбата.

Според едниот од тепаните , околу 30 лица влегле во автобусот , и почнале да ги удираат патниците албанци , со разни предмети ... после две минути тој изгубил свест и не знае за понатаму што се случило.

И сега како ќе реагираат Албанците?

Ќе има ли крвна одмазда? Јас да сум на местото на Албанците ќе палам све пред себе..
Како тепачи,демек сте тепачи,ќе ви се наруши угледот,секој ве тепа..:tapp:

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Најтешка е состојбата на девојката Амире С. (17) која се наоѓа во кома , била брутално претепана , со силни удари во стомакот и градниот кош.
Таа пред некое време имала хируршка операција , а со физичкиот напад уште повеќе и се влошила состојбата.

Според едниот од тепаните , околу 30 лица влегле во автобусот , и почнале да ги удираат патниците албанци , со разни предмети ... после две минути тој изгубил свест и не знае за понатаму што се случило.

Сега и 30 станаа? Да не станат на крај 100 луѓе дека го тепале?

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Дардани-ја бараш бравда, дали знаеш дека тој што го имаш на слика Хашиш Тачи е виновен за дела против човештвата и на Косово има палено живи жени и деца претежно Срби и Роми и нема никогаш да одговара за тоа?
Што мислите ние овде дека сме толку глупи и не знаеме кој седи зад целава ситуација на Балканов, кој ве мази и ве гали? Иначе завземање на територија со население за мене е најпедерско нешто во историјата што може да го направи еден народ... Отвори ги очите, и погледни ја правата вистина ,а не таа тебе што ти одговара. ;)

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Тој што тепал девојки-жени не е албанец , не верувам дека тоа би ги направиле.
Тој што удира девојка во стомак треба да се стрела у плоштад.
Втор пат во животот што преживувам да слушам македонци претепале албанки на ваков брутален начин.
А Албанците што тепаат македонки добри се а?

Ете ти линк ти ставија погоре види, девојка вчера нападната во 57ца.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.151
Поени од реакции
83.885
Абре не ме заебавајте, на оволку напади, ако се десил еден или два од наша страна, тоа е само за да се покаже дека не се сите плашливци, како оние кои се трудат албанските напади да ги прикријат и минимизираат.
Веќе тоа бутање под тепих, едноставно не е возможно. Голи факти зборуваат.

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.462
Поени од реакции
5.880
А албанеците што тепаат македонки добри се а?

Ете ти линк ти ставија погоре види, девојка вчера нападната во 57ца.
57ца, девојката имала посекотини од скршените стакла кога се фрлало со камења кон автобусот.

Тоа за во Тетово може да биде медиумска приказна ... не верувам дека намерно удирале по девојката.

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Народот трпи секаде на планетава Земја.
Во реалноста, тоа ќе го знаеше. А земјата која што ти ја ,,истресе од ракав,, не е репер за тоа како се живее во ,,светот,,. Во светот, кој за тебе е ЕУ и САД (нели Азија, Африка, Австралија, тоа не е на овој свет), секаде има гладни луѓе, секаде има угнетени луѓе.
Луѓето на Балканот биле и ќе бидат угнетени, сакал ти или не. Од просјак, до претседател.

А во Словенија си бил? Познаваш некој Словенец?
Имаат убаво средена земјичка, но и пораст на депресија, самоубиства итн. од кога имаат пристапено кон ЕУ. Зошто е тоа така?
Да, вистина, земјите во ЕУ се подобри од Македонија, ама кога ќе слушнам дека ,,светот,, бил ЕУ... :facepalm:
Ти имаш проблем, треба да научиш како да се фокусираш на темата на муабет. Ептен се преценуваш кога се трудиш да ми расправаш што е Свет, што е Африка, bitch please.

Читај, во случај да имаш кратко памтење:
Сакаш да работиш по системот на Шведска да речеме, нема проблем.
Да, Шведска ја истресов од ракав, не спомнав дека е ,,репер'' како се живее во светот, нити тоа дека ЕУ е ,,светот''. Тресеш нешто безвезе и си го надоврзуваш на својот муабет.
Државата во која што живееш се стреми за влез во евроатлантски структури, сакала или не, тоа се фактите, значи ако сакаш да влезеш во едно семејство, ќе учиш од тоа семејство и ќе играш по нивни правила. Значи лично мене не ми се интересни Габон, Малезија, Јамајка.

Словенија имала поголема стапка на самоубиства :facepalm:
Што, почна да ја читаш ,,Вероника реши да умре''?
Викаш дека во Шведска животот бил перфекција, ама и во Шведска има голем процент на самоубиства, дури далеку поголем од еден Таџикистан. Тоа е репер дека луѓето во Таџикистан живеат подобро од оние во Шведска, во подобри услови? :icon_lol:
Постојат многу фактори кои се причина за самоубиство, покрај нели, по твоја логика оној битен фактор - ,,фобија од влез во ЕУ'' x)

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.462
Поени од реакции
5.880
И сега како ќе реагираат Албанците?

Ќе има ли крвна одмазда? Јас да сум на местото на Албанците ќе палам све пред себе..
Како тепачи,демек сте тепачи,ќе ви се наруши угледот,секој ве тепа..:tapp:
Веќе имаше .... Припорчани се среќни.

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.466
Поени од реакции
9.178
57ца, девојката имала посекотини од скршените стакла кога се фрлало со камења кон автобусот.

Тоа за во Тетово може да биде медиумска приказна ... не верувам дека намерно удирале по девојката.
јас мислам дека и ова ти што го кажуаваш е медиумска приказна и воопшто не се случило, новинариве лажат.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.151
Поени од реакции
83.885
Глупаво е да мрчите против Албанците и нивните напади, а од друга страна им давате огромен дел од својот буџет за прехрана и облека, токму на тие кои ве бркаат да ве убијат. И покрај целион (и тоа не целосен) список на организирани напади само од оваа година, сега ќе се појави пак некој безрбетник да збори за фантомските невидливи Албанци кои праат пиздарии на каурите и добриот чичко Албанец комшија продавач.

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.462
Поени од реакции
5.880
Клупа Каурка, сама се трескала од патот. Ајт не важи! ;)
Се сопнала и паднала , исто така употребила ладно оружје - нокти. :р

Дадов дефиниција јас , ако е вистина тоа што го велите , тогаш за мене не се ни албанци ни чоеци , нека ги стрелат у плоштад.

B

Black Guard

Гостин

СРАМОТА...па кои се тие говеда што го сториле ова..крајно нечовечно и да им ебам мамето на политичариве бидејќи сето ова е нивно масло..капирате се ближат локалните избори а знаеме на политичарите што им е побитно,пардон најбитно-ГЛАСОВИТЕ,ако мислете дека се грижат за жртвите на насилство како Амире и низа други претходно-се лажете.

Некој си игра со оган а тоа е опасна игра.

МВР веќе ги презема сите неопходни мерки за откривање на насилниците(СИТЕ-нема македонец насилник или албанец насилник....исти говна се),ќе бидат откриени бидејќи не сме глупи и знаеме дека ова е организирано а кога нешто е организирано сигурно има организатор(и) и луѓе(стока) кои стојат зад нив.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.151
Поени од реакции
83.885
Некој си игра со оган а тоа е опасна игра.

.
Некој?
Кој некој бре?
Ене ти таму линкови од сите напади врз Македонци само од оваа година.
Погоди зошто никој не излегува со линкови од медиуми за нападите врз Албанци.

Некој бе....
:tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom