Плински уреди

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
Хаха, стварно не знам оти така испаднал постот, не мислев ништо да болдирам , ваљда несакејќи се направило. Не мислев ништо лошо , едноставно, брчи како да прчи и од моторот и од ауспухот

Хаха, стварно не знам оти така испаднал постот, не мислев ништо да болдирам , ваљда несакејќи се направило. Не мислев ништо лошо , едноставно, брчи како да прчи и од моторот и од ауспухот
Јас го болдирав за да ти посочам.

значи боки сакаше да ти каже дека она што е болдирано (он го болдирал) го објаснува проблемот твој... и јас го делам мислењето со него... на мајстор за ауспуси да идеш да ти го средат ауспухот... а можеш претходно како што ти појасни и чкртанија... запали ја колата и затвори го со рака ауспухот.. ак изгаси моторот, ауспухот е ок, ако продолжи да работи моторот значи дише негде напред... во вторава ситуација може ќе чуеш и силно шиштење некаде напред...

се е средено сега, бев у Плимонт ставија друг софтвер за да се нормализира потрошњата а кога се вратив бев на мајстор ја ставија на канал и се виде дека диктонот бил скроз заминат па ставија друг. Сега се е таман и не мириса воопште на плин. Останува да видам дали ќе се нормализира потрошњата со новиот софтвер

Да, ама претпоставувам и на другите бензински е исто/слично :/

Бензино го поскапија 3ден, а плино 4.5ден. А плино со бензино нема врска.. Само мора од негде пари да се зема то е ....:@

Е мамето,пред некој ден некој коњ на телевизија збореше како секоја година односно секоја зима се случувало плинот да поскапи па пак да се симне на пролет или лето.Ебате коњот не гледа дека секоја година останува покачен минимум 3-4 денари па другата година кога ке го смалат од 49 на 46 ке остане така цело лето па во зима ке го кренат 51...после од 51 на 48 летото па 55 зимата....и барем ќе ќарат оние точаци што продаваат :@

На лукоил е 49, и Скопје на некоја бензиска бил 43.

Во Железара е 44 ден.Незнам дали и владата ќарува од ова ама без разлика како за се што има РЕГУЛАТОР нека се регулира и цената на ПЛИНОТ.Срамота е на се да се гледа само СУВ ЌАР треба и да се живее.БРУКА

Во Железара е 44 ден.Незнам дали и владата ќарува од ова ама без разлика како за се што има РЕГУЛАТОР нека се регулира и цената на ПЛИНОТ.Срамота е на се да се гледа само СУВ ЌАР треба и да се живее.БРУКА

Како нема државата ќар мора да зема АРАЧ 18 % ддв башка акцизи како нафтата. Поарно беше кога бевме во турско волку АРАЧ не се земало.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom