statusQuO
Модератор
- Член од
- 18 јуни 2008
- Мислења
- 13.038
- Поени од реакции
- 7.617
Ќе се молам за тебе и за твоите кохонес чедо божјо.Нема потреба да кријам ако е за мене, што има врска тука правев со човекот муабет и немав идеја како да му помогнам...
Случајно твое да не е твое мислењево? Од истава тема и тоа.Здраво дечки! Би сакал мала помош со мојот голем проблем. Се надевам дека голем дел од вас ќе успеат да ми помогнат со мислење, па да почнам. Пред две години случајно почнав да се гледам со една девојка. Од кога се запознавме ми кажа дека долго време сакала да ме запознае, но и било премногу срам. Ми кажа дека премногу и се допаѓам излегувавме заедно 2 месеци се гледавме секој ден, по цели денови разговаравме дали на мобилен или онлајн едноставно бевме неразделни. Се беше совршено се до еден ден кога едноставно прекина секоја наша врска од тогаш што ја имаше. Ме избриша од нејзиниот профил што и не е толку важно, едноставно се заборавивме. Престанавме да комуницираме. Но, дилемата кај мене е во тоа што кога и да се сретнеме у град таа едноставно не ме гледа како пријател туку тоа што го имавме како исто да е тука, кога се поздравуваме секогаш ме бакнува на уста постои нешто уште во нејзе. Сеа би сакал ваши мислења што би можел да биди проблемот затоа што и мене не ми е ништо јасно. Да не заборавам дека е единствена во мојот живот која ми значела нешто и сакам да ја вратам пак покрај мене. Форумџии пукајте
Yeah. Busted.