Шеги за гориво

• Креатор на темата .Lost Angel.
  • Време на започнување
L

.Lost Angel.

Гостин
Ај малце да се насмееме :D.

Еве најдов некои шеги за гориво па ако знаете или бидете креативни напишете по некоја. :D

Да си напунев резервар во ’96та, и сега да ви го шитнев, веќе ќе бев првиот македонски султан и ќе ме викавте Величенствениот

Тестамент „На внуците им го оставам бурето со безоловен 98, што стои закопано позади куќата“

Одеднаш томос со педаљи изгледа како тотално практична ствар

DHL купија нови 300 точаци од Вучко

Трките на водно ќе се одвиваат во Ентернет на NFS: Run

НЛБ тутунска има нов наменски кредит за полнење резервар, со рок на одплаќање 40 години

Гирадико за порачки со достава до дома ќе овозможат плаќање на рати

Иронија. Имаш пари да купиш 3 коли, немаш пари ни у една да ставиш бензин

Ако се сјебеш и свртиш круг повеќе на кружен тек, отидоа 500 денари у вода

Порано фраерите частеа на шанк. Сега на пумпа. „Прати и 100 милилитри на малава“

Омилен парфем? Безоловен 95ка

Порано возење со кочија беше романтика. Сега е неопходно

Порано моторот го пунев со 130 денари. Сеa за 500 може само да ми пљукне во резервар

Батали Мастер Кард, Виза, Американ Експрес... Извади ти ваучер од Макпетрол да видам јас...

Муабет у ванила: Срце, имам пун резервар. Сакаш да видиш?

Макпетрол е новиот Сваровски

25 евра авионска карта за до Венеција. - 50 евра бензин во Пежо за до Драчево

Што е главната дилема на возач на југо? Да наполни резервар или за исти пари да купи Мерцедес!

1м2 = 1евро = 1/2л бензин

Палење кола ти е 20 денари. Ако те фати црвено на мавровка, отиде платата... :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Сега фраерите по број на турирања на семафор се познаваат

:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Следното одење на бензинска ќе се чудиме дали 95-ката кај Безоловен 95 е цена на литар или октански број.

По повод 8-ми Март, Макпетрол за секоја дама - 8 % гратис од сите сметки над 8 литри.

Од 15-ти Март, Лукоил за сите свои корисници воведува можност за плаќање на 3,6 или 12 месечни рати за наточено гориво со количина над 10 литри.

На 1-ви Април, Окта со 10% попуст на сите свои бензински станици...Априлили Лупцоо :icon_mrgr:

Член од
18 февруари 2008
Мислења
1.464
Поени од реакции
248
95 секако ќе го направат, има пари овој македонски народ нема гајле, ураааааа за гвујо.

Член од
18 февруари 2008
Мислења
1.464
Поени од реакции
248
Што ти е крив Грујо о.О
Јас да не сум крив случајно. Па тој е на влас. (о народе свести се, абе имате пари немате гајле и 150 ден за литар да дојди пак ќе фурате)

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
95 секако ќе го направат, има пари овој македонски народ нема гајле, ураааааа за гвујо.
море гвујосан низаеден. темава е за хумор а не за гвујо или за тоа кој е на ВЛАС

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
Еве една моја:

Во иднина,на авто огласите ќе пишува и со колку полн резервоар ја продава.

У стил : "Продавам школка од фиќо,со канта бензин....може и замена за возило над 2005та"

Kajgana Shop

На врв Bottom