Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.026
Поени од реакции
36.807
Мене најголем мерак ке ми направи да завршиме со ист број на бодови ко Милан.
Твоите мераци другар Јилдирин ќе си ги искажеш у фан клуб Јувентус,тука не веруем дека некој го боли цеф за твојот мерак.

Нели? :)

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.753
Поени од реакции
3.793
Уште поубаво.

Скокни го моето мислење и продолжи на да читаш понатаму. . .

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.026
Поени од реакции
36.807
Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
ПРЕД МАЛЦЕ ТАТКОТО ДОАГА ОД РАБОТА И МАЛОТО СИНЧЕ МУ ВИКА:
ТАТО ТАТО ДО СЕГА ГО ГЛЕДАВ ЈУВЕНТУС ,ИГРАШЕ ВО ЛИГА НА ШАМПИОНИ СО БАРСЕЛОНА,ИГРАА 1-1.
НЕ БЕ СИНЕ ТИ СИ ГЛЕДАЛ СЕРИЈА А И ТОА НЕ Е БАРСЕЛОНА ТОА Е БОЛОЊА...

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
^ Па ај не е јак вицов.. хаха.

ПС : Синоќа можеа и кучињата да ни се смеат ако изгубевме... ама ај ја опраивме.

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Кој се кладит со мене дека ке глеаме 1/4 финале Милан-Апоел

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Кој се кладит со мене дека ке глеаме 1/4 финале Милан-Апоел
Онај пат за со Јуве се кладевме дека нема да даде Ночерино гол(јас кажав дека нема да даде и даде :D).. сеа се кладеме дека нема да му се падне на Милан, АПОЕЛ, па се надевам дека ќе се падне... :D

Иначе извлекувањето е на 16 март.

Член од
15 февруари 2012
Мислења
794
Поени од реакции
633
Нареден петок му доаѓа тоа така? Да се комплетираат и оние средби од Европа Лигата стандард мислам на Еуроспорт од 12 :)
Па реално мислам дека се освен Барселона и Реал е добра ждребка бидејќи реално можеме со сите да се носиме и тоа како.
Значи Реал, Барса, Милан и Баерн.М (ако помине се разбира) се најсериозни кандидати за трофејот.
Немој да бидете изненадени и ако Наполи се најде во најдобрите 4 ако им се погоди ждребот :)

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.213
Поени од реакции
14.482
Една работа што ме плаши повеќе од тоа кој ќе ни се падне е неиграњето на Ван Бомел во првиот натпревар. Затоа сум за некој полесен противник, па во полуфинале што биде нека биде.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.192
Мене најголем мерак ке ми направи да завршиме со ист број на бодови ко Милан.
Ајде поздрав, вие сега гледајте задржете си го второто место, нели главната цел ви беше да изборите место за пласман во ЛШ?

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Една работа што ме плаши повеќе од тоа кој ќе ни се падне е неиграњето на Ван Бомел во првиот натпревар. Затоа сум за некој полесен противник, па во полуфинале што биде нека биде.
Да,ќе треба да игра Амброзини на таа позиција..не дека не знае да изигра добро но ако ни се падне појак противник како и обично како шо немаме среќа во ждрепки ќе биде заебано.И во вакви дуели како со Арсенал каков Мезбах требаше Замброта да го стави незнам шо е со Алегри оти не го игра.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Ајде поздрав, вие сега гледајте задржете си го второто место, нели главната цел ви беше да изборите место за пласман во ЛШ?
Јас како навивач на Јувентус нема да се вадам дека тој мал дострел (обезбедување на ЛШ) била целта на клубот. На крајот ќе се чувствувам поразено на кое место и да заврши Јувентус ако тоа не е првото место. Без разлика што рекле од клубот, мислам дека загубена трка за титула не е катастрофа ама е неуспех.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.192
Јас како навивач на Јувентус нема да се вадам дека тој мал дострел (обезбедување на ЛШ) била целта на клубот. На крајот ќе се чувствувам поразено на кое место и да заврши Јувентус ако тоа не е првото место. Без разлика што рекле од клубот, мислам дека загубена трка за титула не е катастрофа ама е неуспех.
Знам, јас малку иронично го кажав тоа. Глупаво е на толку голем тим како Јуве, без разлика на кое место и да завршил лани, да му се вади тоа како "успех".
Тоа е исто како Морати после низата порази без постигнат гол на Интер да дојде со изјава "целта на Интер е да постигне гол, ако победи победи ако не арно".

Ама сепак, Лацио не е во многу голем минус на табелата, па тука се Удинезе и Наполи се приближува полека но сигурно... ќе биде интересно за третата позиција.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Barbara says she was impressed by the Emirates + new facilities will be installed at San Siro but Milan should have their own ground.
B. Berlusconi: "We will make a store, a restaurant, a museum and 3 sky lounges at San Siro. Everything new and ready before 2015."
B. Berlusconi: "My father is in love with San Siro. We will soon talk and evaluate all the aspects with regard to creating a new stadium."

Веројатно се мисли на обнова на Сан Сиро, бидејќи ми нема смисла Милан да има желба да се отсели од тој стадион, туку напротив Интер се тие кои што бараат нов.

Kajgana Shop

На врв Bottom