Прочитај неколку страни наназад, ќе видиш дека слично кажав и јас. 4-3-1-2
Мата позади Торес (и Стариџ би сакал до него) и 3ца да му го чуваат грбот на Мата, тоа е се што ни треба.
Малион сам не носи на грб цела сезона, ако му се даде уште поголема слобода во играта, ќе бидеме подобри.
Во денешниов фудбал, сите знаат условно кажано, се, за секого - снимки од дуели колку сакаш, шпиуни т.н. скаути на сите страни.
Кој тогаш ќе излегува како победник?
Оној со најмногу различни опции во тимот, кој секогаш ќе има некој скриен адут кој може да изненади.
АВБ и неговите „промени“ беа очигледни дури и за слеп човек, јас се уште не можам да верувам што по ѓаволите се случува(ше) со Челзи сезонава
--- надополнето: 7 март 2012 во 17:55 ---
Дали тоа Лампард го игнорира Роби?
Во овие неколку скунди од видео, сите го игнорираат. И?
--- надополнето: 7 март 2012 во 17:59 ---
И да се искажам ја лично за Лампард: имаше еден дел од то интервјуто негово последно, кој за мене се кажува - Лампард кажал дека тој нема никаков проблем да седи на клупа ако Челзи победува. Или индиректно ова, ако некој е подобар од него на терен и прави појќе за тимот, тој и треба да игра.
Јас не знам како ова го толкувал АВБ не знам како го толкува и РДМ, ама јас овде сум со Лампард. Жал ми е шо испадна ко шо испадна со АВБ, имав големи надежи за него, ама се поочигледно е дека стварно ја зацапа батката.