(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
dobar e Ronaldo ke go bide :baeh::baeh::baeh: uste 5-6 godini i ke napredni xaxaxaxaxa
Еј, не се срамиш да пишеш на темава? Ај веќе не пишувај, ја прљаш и ти исто така. Иди таму оправи го Риисе и останатите да не губите од нас секоја утакмица, ме фаќа жал.

Криво ви е на сите што сме непобедливи. Е*ите се.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
dobar e Ronaldo ke go bide :baeh::baeh::baeh: uste 5-6 godini i ke napredni xaxaxaxaxa
Еј бебенце еве ти нешто со сликички (во боја) и нешто звук (видео го викаат) ова се надевам ќе го разбереш Клик (со левото копче на маусот - тоа стрелката шо шета на монитор)

И во случај да пропушти КЛИК ТУКА

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Decki aj ne se nervirajte so vakvi glupavi sustestva.Dosadno im e nema za kogo da navivaat i sega ajde protiv United site:tapp:.Ali kako sto rekovme seto toa od ljubomora.
Za revansot siguren sum deka ke dademe minimum dva gola so ogled na kvalitetot koj go poseduvame.A za konecniot ishod mnogu ke vlijae i rezultatot so Chelsea.Ako niv gi tepame v sabvota nisto ne ne zapira

Член од
26 јануари 2007
Мислења
807
Поени од реакции
7
Сега со Челзи само да не изгубат друго се ни оди во прилог, а за Барса мислам дека ако играат Манчестер како што играат цела сезона на домашен терен ке ги згазиме се виде дека неможат Барса гол да дадат, така да овие 2 наредни утакмици мислам дека ќе го одлучат освојувачот на титулите

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Се игра во вторник, во 20:45.
И сигурен сум дека ќе пројдеме, уште еднаш се уверив дека сезонава Барса се слаби.

Ајде сега само да не изгубиме од Челзи, треба од почеток да напаѓаме, да ја држиме играта, да не се браниме како со Барса, да ги победиме за престиж.
Читам мајка му на Лампард умрела, па изгледа он нема да игра. Лесна и земја.

gavolce

--gavolllllll--
Член од
23 јануари 2008
Мислења
64
Поени од реакции
0
slusaj ti be koj i da si ako ne e ronaldo dobar ondak ne znam koj e dobar a za toa so promasi penal pa na sekoj moze da mu se sluci a so e najdobro ne si dava afto golovi hahahahahahahahahahah.......................
ronaldo mozda ke go bide za 5-6 godini ama liverpul nema da go bide narednive 100 godini.....................hahaahahahahaahahahaha

Член од
7 април 2006
Мислења
381
Поени од реакции
5
играчите на МАН УТД се специјалци за пенали, нема шо, прво Бекам, па сеа и Роналдо...ај за Бекам, оправи се вака-така...ама вај Рони ви е најјак хехе

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Ауу, не ја прљајте темата бе! Миланези и Ганери... Како не ве срам бе? Да не имате подобри играчи од Роналдо? Сега заради еден удар ќе го правите слаб.

И Филип, не замарај на темава, иди пиши на друга кој е најдобар, кој не е, не ми треба кога ќе читам пост твој на ваква тема да гледам аватар од пензионерски тим.
Ебати глупите, ебати. Во Милан ако не можеш да се пофалиш со добар резултат или со изиграна утакмица, не пишувај тука.

FikoX

Impossible is nothing
Член од
13 август 2007
Мислења
2.850
Поени од реакции
128
И Филип, не замарај на темава, иди пиши на друга кој е најдобар, кој не е, не ми треба кога ќе читам пост твој на ваква тема да гледам аватар од пензионерски тим.
Ебати глупите, ебати. Во Милан ако не можеш да се пофалиш со добар резултат или со изиграна утакмица, не пишувај тука.
Море девил еден што одма почвиш да провоцираш, не реков ништо за него лошо, си докажа тој вчера дека е најдобар.

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Море дебил еден што одма почвиш да провоцираш, не реков ништо за него лошо, си докажа тој вчера дека е најдобар. И немој ти мене да ми кажуваш кај да пишувам и шо да пишувам, кај сакам и што сакам ќе пишувам во рамките на дозволеното. И да ти кажа уште еднаш не си ти тој шо треба мене да ми кажува што да правам Ред Дебил.
Абе ај оди лечи си фрустрациите на друго место.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Море дебил еден што одма почвиш да провоцираш, не реков ништо за него лошо, си докажа тој вчера дека е најдобар. И немој ти мене да ми кажуваш кај да пишувам и шо да пишувам, кај сакам и што сакам ќе пишувам во рамките на дозволеното. И да ти кажам уште еднаш не си ти тој шо треба мене да ми кажува што да правам Ред Дебил.
Море, не ми се прави светец, ти прв пиша на темава, а тоа беше провокација. Ај иди одеби се во твојата тема и кажувај кој е најстар таму.
И не пишувај веќе на темава, затоа што не си фан на Манчестер, не го разбираш фудбалот и како јас што не пишувам на вашата заебана тема, така и ти не пишувај на оваа!

Член од
1 август 2007
Мислења
1.193
Поени од реакции
37
aj da otvorime tema za anti fanovi na manutd i tamu neka pisuvat so kur sakat

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom