не си достојна да ти реплицирам..ама ќе ти одговорам..се срамам поради овоа „Јапонските Доброволци 2011“, Лоренс С. Иглбергер, Џорџ Буш,Албанските Национал Демократи,„Беса – Бесе“ (Беса),Абдул Фрашери, Ѓон Серечи, Вели Мелиќи, Арберија, Бајрам Цури, Беким Фемиу, Дарданија, Дервиш Хима, Дервиш Цара, Ѓерѓ Кастриоти- Скендер Бег , Ѓерѓ Фишта, Тирана, Жртвите На Блаце, Илирија, Иса Болетини, Исмали Кадаре, Исмали Ќемали, Јашар Еребара, Јусуф Гервала, Клубот „Башкими“, Кралот Гент, Кралицата Теута, Кумбара, Мери Едит Дурхан, Ндуе Битиќи, Азем Марана, Неџип Драга, Адем Кастрати, Скадар, Приштина, Ќемал Скендери, Фаик Коница, Фан Ноли, Ферид Мурати, Хасан Приштина, Азем Хајдари, Печка Лига.Еве заради овоа се срамам.Толку од мене..продолжете со дискусии,а ти господине Mjolnir не ме обележувај политички ако сакаш,бидејќи ја сам не сум се обележал а ти го немаш тоа право да го направиш,освен ако од штабот не ти наредиле сите кои имаат спротивно мислење на нивното да бидат обележани како социјалисти.