- Член од
- 21 јануари 2009
- Мислења
- 8.795
- Поени од реакции
- 8.818
И пак ќе ти кажам - кога ќе го решиме проблемот со рамковните, ќе протестирам против секоја угнетувачка Влада.пума. мене ми е јасно на што целиш. но сепак мислам дека погрешно гледаш на работата - еве зашто така мислам
замисли сеа да се крене цел македонски народ на нозе и да протестира крши пали и праи пепел се околу него барајќи спас од очајнава ситуација - ете ке дојде нова влада нов премер дрн дрн дрн... ако нешто не смени народот ПАК да се крене и се така додека не дојде некој со навистина добри намери кои меѓу редовните обврски ке ги стави во ред и тие од свирипичино што викаш дека прават дибоградби и не се замараат со паркинзи - муабетот ми е ако се сака све се може - ако народов македонски еднаш ( некад се надевам ) се освести да почне да ја превзема работата во свои раце тогаш единствено би се решиле проблемите на граѓаните. знам дека е мнооооогу тешко да дојде до таков масовен протест ама еве јас искрено верувам дека некогаш и тоа ке се случи - едеј да биде јак и да искочи и да каже ТОГАШ И ТОГАШ ВО ТОЛКУ СААТ МАСОВЕН ПРОТЕСТ ПРОТИВ СТРУКУТРАТА ВЛАДАТА ДРН ДРН ДРН ја ке бидам прв што ке искочи - ама и тука има проблем. ете ја ке искочам за разлика од моите врсници и другари кои ке седат дома и ке пуштат фејсбук и сите тие ГЛАСНО И ЈАСНО ке протестираат на фејсбук ставајки статуси УА ВЛАДА или пишувајки патриотски статуси ЗА ПОДОБРА МАКЕДОНИЈА и слично.
п.с ме интересира колкава си ти и дали сеуште студираш или бараша работа или па веќе работиш - нека не биде у јавност пиши ми ПП а ке ти кажам зашто.
И против секоја сегашна, ќе барам трета опција, подобра од овие две.
И сеуште студирам, и работам во исто време.