Стипендии

Член од
14 април 2007
Мислења
1.812
Поени од реакции
1.047
Дали ви стигна еден примерок од договорот на новите стипендисти? Нели од тие три шо им ги пративме, еден треба да ти вратат. Ми е страв да не го пробив рокот со нашиве пошти да не не им стигнало.
Јас го пратив препорачано. Сеуште нема одговор.

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Дали ви стигна еден примерок од договорот на новите стипендисти? Нели од тие три шо им ги пративме, еден треба да ти вратат. Ми е страв да не го пробив рокот со нашиве пошти да не не им стигнало.
И кај мене сеуште нема, а го пратив на 14ти (како препорачано).

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Можете и директно да им ги однесете. Ја така направив.

Пуштија некоја рата за Б и В?

Член од
17 март 2009
Мислења
194
Поени од реакции
22
За стари корисници има пуштено стипендија и тоа 4 рати ама скусиле 20 денари хехе.Со здравје да си ги трошите парите хехе

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.851
Поени од реакции
10.306
WTF јас сум стар корисник на стипендија за информатичари и сеуште немам добиено ништо??? Има некој друг стар корисник што нема добиено пари на сметка?

Член од
1 октомври 2011
Мислења
828
Поени од реакции
785
За нас новиве ништо нема,дури ни копијата од договорот не ми ја имаат вратено.

Член од
7 септември 2010
Мислења
16
Поени од реакции
1
samo da ve prasam mozi e offtopic, ama me interesira... od dodiplomski imav ponizok prosek (okolu 6.5), a sega gi imam na postdiplomski polozeno site predmeti i imam prosek 8.5, dali mozi da apliciram za stripendija ii bilo (demonstrator) so so prosekot ama od post diplomskite, a toj od prethodno - koj go trkala?
fala odnapred!

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.042
Поени од реакции
74.487
samo da ve prasam mozi e offtopic, ama me interesira... od dodiplomski imav ponizok prosek (okolu 6.5), a sega gi imam na postdiplomski polozeno site predmeti i imam prosek 8.5, dali mozi da apliciram za stripendija ii bilo (demonstrator) so so prosekot ama od post diplomskite, a toj od prethodno - koj go trkala?
fala odnapred!
Друже нема веќе стипендии за постдипломци. Ги укинаа лани...

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.042
Поени од реакции
74.487
Fala za odgovorot, a uste da te prasam, pak okolu toa se raboti..ako sakam da apliciram na nekoe mesto, pa duri i na fakultet, ke mozam SAMO so prosekot od postdiplomskite ili...?
Е за тоа незнам, уште сум студент :D
Нека ти одговори некој поупатен :)

Член од
2 јули 2007
Мислења
236
Поени од реакции
172
Му префрлиле ли на некој пари што го продолжил договорот за стипендија тип „В“?

Kajgana Shop

На врв Bottom