(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Limp Bizkit

Gone with the sin
Член од
9 мај 2007
Мислења
837
Поени од реакции
2
Морам да те поправам, Челзи беше отпишан од трката се до моментот кога го престигна Арсенал на табелата, т.е. цела сезона. А не Манчестер ко шо велиш ти.
Најди кај сум пишал ја (за мене гарантирам), па и други фанови на Челзи, дека Челзи ќе освои титула.
Не мислам да негирам ништо, за Челзи, барем според мене, борбата за Премиер Лига е завршена уште од времето на смена на тренери, незадоволни играчи... кога се изгубија многу важни бодови.

Немам намера да коментирам заслужено или не, само ќе речам дека М. Јунајтед на 4 кола да крајо има 5 бода предност, шо значи шансите да е првак се големи и единствен некој кој може да му ја земе титулата на Јунајтед, впрочем, е самиот тим на Манчестер Јунајтед.:toe:
Ммммм мислам дека имаш право тука.

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Овој тим е еден од подобрите во историјата на Манчестер,така да мислам дека може уште сега да се прогласи за шампион у Премиер лига

KINDER

Манчестеристратор
Член од
28 јануари 2007
Мислења
2.434
Поени од реакции
45
Но комент само може да го проследите смајливо :pehar:

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Морам да те поправам, Челзи беше отпишан од трката се до моментот кога го престигна Арсенал на табелата, т.е. цела сезона. А не Манчестер ко шо велиш ти.
Најди кај сум пишал ја (за мене гарантирам), па и други фанови на Челзи, дека Челзи ќе освои титула.
Не мислам да негирам ништо, за Челзи, барем според мене, борбата за Премиер Лига е завршена уште од времето на смена на тренери, незадоволни играчи... кога се изгубија многу важни бодови.

Немам намера да коментирам заслужено или не, само ќе речам дека М. Јунајтед на 4 кола да крајо има 5 бода предност, шо значи шансите да е првак се големи и единствен некој кој може да му ја земе титулата на Јунајтед, впрочем, е самиот тим на Манчестер Јунајтед.:toe:
Епа ти грешиш. Нели Челзи, Арсенал и Манчестер беа цело време во трката? Нели Челзи беше тој што чекаше кикс на ривалите тој да си ја земе титулата? Фактички, цело време беше ин Челзи. Ти ако мислиш спротивно, ондак ОК.

F

fantomX

Гостин
Епа ти грешиш. Нели Челзи, Арсенал и Манчестер беа цело време во трката? Нели Челзи беше тој што чекаше кикс на ривалите тој да си ја земе титулата? Фактички, цело време беше ин Челзи. Ти ако мислиш спротивно, ондак ОК.
Не се разбравме:)
Ти велиш: „ ... па до пред некој ден, сите викаа слаби сме, не не бива, нема да освоиме Премиерлига, Челзи или Афронал ќе бидат шампиони...“
Челзи се пробиваше од позадина, точно како што сега велиш, чекаше кикс на ривалите, кои имаа солидна бодовна предност, а не дека бил фаворит.
Сеа си во право, ама ова не е то шо го велеше прееска.:helou:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Последното коло е на 11-ти мај, ако им одговара на сите ќе го замолиме Чомбе да организира тогаш .... утакмица + прослава.

Чомбе?
Nema problem, samo neka zavrsi ubavo sezonata!

Лани пехарот го земаа последното коло, иако веќе беа шампиони ... така да најверојатно пак ќе биде исто, пехарот ќе ни го дадат на крај :pehar::cug::eek:lee::pijan::pijan::pijan::pijan:
Ako ja osvoime titulata vo pretposlednoto kolo, sigurno dodeluvanjeto na peharot i proslavata ke bidat na Old Trafford

Овој тим е еден од подобрите во историјата на Манчестер,така да мислам дека може уште сега да се прогласи за шампион у Премиер лига
Ne seuste, mislam da si pocekame, ne ni se brza, pa posle ke si slavime:helou:

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Не се разбравме:)
Ти велиш: „ ... па до пред некој ден, сите викаа слаби сме, не не бива, нема да освоиме Премиерлига, Челзи или Афронал ќе бидат шампиони...“
Челзи се пробиваше од позадина, точно како што сега велиш, чекаше кикс на ривалите, кои имаа солидна бодовна предност, а не дека бил фаворит.
Сеа си во право, ама ова не е то шо го велеше прееска.:helou:
Ама ти горе кажа дека Челзи бил ОТПИШАН ОД ТРКАТА се додека не го стигнал Арсенал или како и да беше... Значи, не беше отпишан Челзи од трката за титулата, ама не беше ни фаворит. Не знам што не е јасно. :helou:

F

fantomX

Гостин
Ама ти горе кажа дека Челзи бил ОТПИШАН ОД ТРКАТА се додека не го стигнал Арсенал или како и да беше... Значи, не беше отпишан Челзи од трката за титулата, ама не беше ни фаворит. Не знам што не е јасно. :helou:
Да, чекаше кикс на ривалите, ама беше отпишан од навивачите на тие ривали, Арсенал и вие.:pipi:

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Да, чекаше кикс на ривалите, ама беше отпишан од навивачите на тие ривали, Арсенал и вие.:pipi:
Вие не го отпишавте, јас не го отпишав, многу не го отпишаа.
А тие што имаа голема доверба во тимов, го отпишаа. Можда и не погрешија... :pipi::pipi:

F

fantomX

Гостин
Вие не го отпишавте, јас не го отпишав, многу не го отпишаа.
А тие што имаа голема доверба во тимов, го отпишаа. Можда и не погрешија... :pipi::pipi:
Нека е оф топик, ама мора уше ова...
Многу не го отпишаа, ама многу го отпишаа.
Ко мене, на пример:pipi:
Ја че кажам оти го отпишав Челзи од трката за ПЛ заради:
1. Лошио старт и многу бодови изгубени безвеза
2. Годинава сакам Челзи да земи ЛШ, од едноставна причина шо заради случувањата во тимот сезонава, Челзи не е фаворит, и не е притисоко таков ко претходните години.:pipi:

Поздрав:back:

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Нека е оф топик, ама мора уше ова...
Многу не го отпишаа, ама многу го отпишаа.
Ко мене, на пример:pipi:
Ја че кажам оти го отпишав Челзи од трката за ПЛ заради:
1. Лошио старт и многу бодови изгубени безвеза
2. Годинава сакам Челзи да земи ЛШ, од едноставна причина шо заради случувањата во тимот сезонава, Челзи не е фаворит, и не е притисоко таков ко претходните години.:pipi:

Поздрав:back:
Епа чим ти како верен фан го отпиша, до тука работава.

И Манчестер загуби многу бодови безвезе, имаше катастрофален старт, неочекувани порази од тимови како Вест Хем и Болтон...
Ај ви посакувам среќа во ЛШ, барем да стигнете до финалето, во финалето че бидит тешко.
Ај поздрав и фала на :back:
:pos: :pos: :pos:

F

fantomX

Гостин
Епа чим ти како верен фан го отпиша, до тука работава.

И Манчестер загуби многу бодови безвезе, имаше катастрофален старт, неочекувани порази од тимови како Вест Хем и Болтон...
Ај ви посакувам среќа во ЛШ, барем да стигнете до финалето, во финалето че бидит тешко.
Ај поздрав и фала на :back:
:pos: :pos: :pos:
Неверување во Аврам, и прашалници за способноста на тимот да се опорави по заминувањето на една толку влијателна личност како Жозе.То беше цел проблем... И можда грешно се изразив, не да го отпишав, туку не очекував титула во ПЛ од Челзи, токму заради шансата за ЛШ.
Знам, тешко че е, Барса јаки се...:pipi:

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Неверување во Аврам, и прашалници за способноста на тимот да се опорави по заминувањето на една толку влијателна личност како Жозе.То беше цел проблем... И можда грешно се изразив, не да го отпишав, туку не очекував титула во ПЛ од Челзи, токму заради шансата за ЛШ.
Знам, тешко че е, Барса јаки се...:pipi:
Јаки се де, ама преслаби за нас. :pipi:

Него вие ќе ја зае*ете работата уште со Ливерпул, не сте како нас да ги тепате, со Мурињо не можевте, сега ни до пенали нема да стигнете.:pipi:
Че бидит интересно и тешко, че бидит.

F

fantomX

Гостин
Јаки се де, ама преслаби за нас. :pipi:

Него вие ќе ја зае*ете работата уште со Ливерпул, не сте како нас да ги тепате, со Мурињо не можевте, сега ни до пенали нема да стигнете.:pipi:
Че бидит интересно и тешко, че бидит.
Нема потреба, предвреме ќе завршиме работа. Реваншо е на Стемфорд:cug:

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Rio so nov 5 godisen dogovor vreden 31 milioni funti.:vozbud:
So nedelna plata od 120 000 funti ke bide najplaten igrac vo United zaedno so Ronaldo.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom