Слаткар(истика)

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Додека постои музика како на Слаткар и остала банда (ЏејЏеј, Тарабунов, Елвир, Дани), ние уште подоле ќе пропаѓаме.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.600
Поени од реакции
14.428
Додека постои музика како на Слаткар и остала банда (ЏејЏеј, Тарабунов, Елвир, Дани), ние уште подоле ќе пропаѓаме.
Жално е Дани да ја споредуваш со овие останатите што си ги пишал.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.600
Поени од реакции
14.428
Жално е што ја сметаш Дани за пејачка. :pos::pos:

Знам дека сакаш да се правиш сезнајко и да изиграваш паметен во секоја тема, али ретко кога ти успева тоа.

Дани е извонреден вокал, уникатна, доказ за тоа е и што беше номинирана за Best MTV Adria Act, и тоа што доста се проби на MTV Adria.

Впрочем, не сум само јас, разлистај ја темава и ќе видиш колку е почитувана Дани.

Ајт забегавме оф-топик, и друг пат размисли нешто пред да пишеш.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Знам дека сакаш да се правиш сезнајко и да изиграваш паметен во секоја тема, али ретко кога ти успева тоа.

Дани е извонреден вокал, уникатна, доказ за тоа е и што беше номинирана за Best MTV Adria Act, и тоа што доста се проби на MTV Adria.

Впрочем, не сум само јас, разлистај ја темава и ќе видиш колку е почитувана Дани.

Ајт забегавме оф-топик, и друг пат размисли нешто пред да пишеш.
Нема што друго да пишувам јас си го кажав моето. А дани да беше добра сега ќе беше во ранг со Сакис Рувас, Ина, Роби Вилијамс, Владо Јанески итн.....од мене толку, биди ми поздравен. Ќе ти купам едно цеде од дани.

Член од
12 септември 2011
Мислења
42
Поени од реакции
6
hahahaa tipcevo e super ama so tekstovite malku preteruva :pos:
:helou:

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.440
Нема што друго да пишувам јас си го кажав моето. А дани да беше добра сега ќе беше во ранг со Сакис Рувас, Ина, Роби Вилијамс, Владо Јанески итн.....од мене толку, биди ми поздравен. Ќе ти купам едно цеде од дани.

Слаткаров е пролазна работа, како и сите други од негов калибар.За максимум 20 години нема да се знае ни дека постоел.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Жално е што ја сметаш Дани за пејачка. :pos::pos:
Па и ти ја сметаш Бугарија за туристичка дестинација па никој не ти се смее. И тоа е жално, али мора да трпиме.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Па и ти ја сметаш Бугарија за туристичка дестинација па никој не ти се смее. И тоа е жално, али мора да трпиме.
:facepalm::facepalm: Според тебе можеби е пеач, но не и според мене. Иначе те зимам следно лето во Бугарија да видиш што е туристичка дестинација. :D

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
:facepalm::facepalm: Според тебе можеби е пеач, но не и според мене. Иначе те зимам следно лето во Бугарија да видиш што е туристичка дестинација. :D
Така кажи си, значи според тебе не чини. А твојот вкус со Бугарија како дестинација кажува многу за тебе и твојот вкус :)

Член од
13 декември 2011
Мислења
504
Поени од реакции
816
Така кажи си, значи според тебе не чини. А твојот вкус со Бугарија како дестинација кажува многу за тебе и твојот вкус :)
Па според некои и Јелена Крлеуша е пејачка.

Дани со својот квалитет е пејачка на која врв во кариерата можат да и` бидат ноќните свирки...

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Па според некои и Јелена Крлеуша е пејачка.

Дани со својот квалитет е пејачка на која врв во кариерата можат да и` бидат ноќните свирки...
Дани е пеачка само дома пред своите. :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom