Жално е Дани да ја споредуваш со овие останатите што си ги пишал.Додека постои музика како на Слаткар и остала банда (ЏејЏеј, Тарабунов, Елвир, Дани), ние уште подоле ќе пропаѓаме.
Жално е што ја сметаш Дани за пејачка.Жално е Дани да ја споредуваш со овие останатите што си ги пишал.
Жално е што ја сметаш Дани за пејачка.
Нема што друго да пишувам јас си го кажав моето. А дани да беше добра сега ќе беше во ранг со Сакис Рувас, Ина, Роби Вилијамс, Владо Јанески итн.....од мене толку, биди ми поздравен. Ќе ти купам едно цеде од дани.Знам дека сакаш да се правиш сезнајко и да изиграваш паметен во секоја тема, али ретко кога ти успева тоа.
Дани е извонреден вокал, уникатна, доказ за тоа е и што беше номинирана за Best MTV Adria Act, и тоа што доста се проби на MTV Adria.
Впрочем, не сум само јас, разлистај ја темава и ќе видиш колку е почитувана Дани.
Ајт забегавме оф-топик, и друг пат размисли нешто пред да пишеш.
Нема што друго да пишувам јас си го кажав моето. А дани да беше добра сега ќе беше во ранг со Сакис Рувас, Ина, Роби Вилијамс, Владо Јанески итн.....од мене толку, биди ми поздравен. Ќе ти купам едно цеде од дани.
Нема што друго да пишувам јас си го кажав моето. А дани да беше добра сега ќе беше во ранг со Сакис Рувас, Ина, Роби Вилијамс, Владо Јанески итн.....од мене толку, биди ми поздравен. Ќе ти купам едно цеде од дани.
Изгледа сака да каже до сега ќе беше на Евровизија... пошто тоа е рангот на педерот...
Па и ти ја сметаш Бугарија за туристичка дестинација па никој не ти се смее. И тоа е жално, али мора да трпиме.Жално е што ја сметаш Дани за пејачка.
Според тебе можеби е пеач, но не и според мене. Иначе те зимам следно лето во Бугарија да видиш што е туристичка дестинација.Па и ти ја сметаш Бугарија за туристичка дестинација па никој не ти се смее. И тоа е жално, али мора да трпиме.
Така кажи си, значи според тебе не чини. А твојот вкус со Бугарија како дестинација кажува многу за тебе и твојот вкусСпоред тебе можеби е пеач, но не и според мене. Иначе те зимам следно лето во Бугарија да видиш што е туристичка дестинација.
Па според некои и Јелена Крлеуша е пејачка.Така кажи си, значи според тебе не чини. А твојот вкус со Бугарија како дестинација кажува многу за тебе и твојот вкус
Дани е пеачка само дома пред своите.Па според некои и Јелена Крлеуша е пејачка.
Дани со својот квалитет е пејачка на која врв во кариерата можат да и` бидат ноќните свирки...