leandra
Модератор
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.641
- Поени од реакции
- 38.562
Некои прашања не заслужуваат одговор, сега мислам дека ти е појасноHugs and kisses...
Некои прашања не заслужуваат одговор, сега мислам дека ти е појасноHugs and kisses...
Некои прашања не заслужуваат одговор, сега мислам дека ти е појасно
Знам, одамна...Се ми е јасно мене, одамна...
Во основа може речиси со било која. На почеток е малку тешко но, ако останеш заедно повеќе години на се ќе се научиш. Човекот е адаптибилно суштество само треба воља и време. Ама дали вреди е друго прашање.Да да со педигре!! Затоа секој втор овде на форумот е форевер алоун... Од многуте критериуми што ги барате...
Зошто? Каде пишува колку пати смееме да погрешиме во изборот на партнерот? И што толку тоа ве погодува, демек наивна и глупа е девојката?Еманципираноста на жените во овој случај им дава сила да си ги прикријат своите грешки и своите карактерни слабости, затоа се повикуваат на еманципација притоа лепејќи етикети по машките дека се “сељаци„ ако прашале за бројот на сексуални партнери што тие ги имале.
Ако жената е морално чиста, не би се “срамела“ да го каже бројот на партнери што го имала, и секако доколку нема грижа на совест дека одговорот би променил нешто во однос на врската.
А и како што кажа Стефус-Рефус, ако погрешила еднаш - ОК но 10-20 пати, тоа е веќе сумљиво.
Не бе Неса, напротив, укажува на тоа дека е Радодајка и МилопримкаЗошто? Каде пишува колку пати смееме да погрешиме во изборот на партнерот? И што толку тоа ве погодува, демек наивна и глупа е девојката?
Па токму тоа де, не пишува никаде, мене лично тоа ми е еден од критериумите (прочитај наслов на тема). Наивна и глупа може да биде девојката, пример велам 1-2 пати, но 10-20 пати да се каже дека била наивна и глупа - не може.Зошто? Каде пишува колку пати смееме да погрешиме во изборот на партнерот? И што толку тоа ве погодува, демек наивна и глупа е девојката?
Не сакам девојки кој многу често „грешат“. Зошто и јас ќе бидам уште една „грешка“.Зошто? Каде пишува колку пати смееме да погрешиме во изборот на партнерот? И што толку тоа ве погодува, демек наивна и глупа е девојката?
Абре знам па и ти... Само го терам разговорот во друга насока... Но може и да се погоди некое ептен наивно што го искористуваат и го оставаат, па така бројот на партнерите само и се зголемуваНе бе Неса, напротив, укажува на тоа дека е Радодајка и Милопримка
Чим и тебе ти е критериум ти објасни која е границата?Па токму тоа де, не пишува никаде, мене лично тоа ми е еден од критериумите (прочитај наслов на тема). Наивна и глупа може да биде девојката, пример велам 1-2 пати, но 10-20 пати да се каже дека била наивна и глупа - не може.
Чим и тебе ти е критериум ти објасни која е границата?
10 доволно се? Ја немам претстава, ниту верувам дека се чести девојките со над 50 партнери па нив ги изоставам од муабет. Ајде грубо раскажи си го критериумот (ако сакаш се разбира)
Хехе точно. Има еден куп такви у Амстердам на Црвената улица, и на пигал у ПаризАбре знам па и ти... Само го терам разговорот во друга насока... Но може и да се погоди некое ептен наивно што го искористуваат и го оставаат, па така бројот на партнерите само и се зголемува
Види, јас барем не можам вака фиктивно да кажам точна бројка. Си треба време, опсервација и конкретна личност за да можеш да изведеш точна бројка. Не е исто за секоја девојкаЧим и тебе ти е критериум ти објасни која е границата?
10 доволно се? Ја немам претстава, ниту верувам дека се чести девојките со над 50 партнери па нив ги изоставам од муабет. Ајде грубо раскажи си го критериумот (ако сакаш се разбира)
Фала богу барем си искрен, наместо другите кои само харикираат со бројки де да биле 5 де 3, се знае што секој маж си посакува да е прв, е сега дал ќе биде последен ич не ги боли уво ама баш никој од нив, а тука е и тоа што ја е*е кокошката а не е петелот, ако некому сакаш да си прв па пичка му мајчина потруди се да останеш и последен, како што бараш и од таа мома да е со тебе за навек и само ти да си тој кој ја има легнато.Се знае границата. Тоа е бројот 0.
Ете ти го одговорот на прашањето со колку си спиела. Колку да не се прашуваш за совести и моралиВиди јас барем не можам фиктивно да кажам точна бројка. Си треба време, опсервација и конкретна личност за да можеш да изведеш точна бројка. Не е исто за секоја девојка