leandra
Модератор
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.641
- Поени од реакции
- 38.562
Да те поправам жените не мислат дека се итри, туку се итри. Тука да немаш дилема. Второ за да поставуваш такви прашање ти треба да бидеш подготвен и да ги слушнеш. Трето, такви прашања не се поставуваат на првата вечер, што значи и она да спиела според твоите критериуми за курва ти дотогаш гордо за рака ќе си шеташ „курва“. После можеш само да си ја исчешаш главата со кого спиела и со колку спиела. Ти веќе си со неа пред сите. Освен се разбира ти како Ставрогин не ги прашуваш на прва.Прво, НЕ ПОСТОИ маж кој не го интересира минатото на жената. Такви има само во Сексот и Градот, а тоа како што знаеш дека е филмска фикција. Второ, не ти верувам дека ќе му кажеш. Трето, жените мислат дека се многу итри, затоа што таму или ваму ќе скријат некоја аферичка. Јака работа. Да, ќе и верувам на збор. Само, скоро се секогаш излегува на видело. Вистината има некоја чудна особина да исплива во најнеочекуван момент.
Јас никому не му судам, и никого не нарекувам курва. Јас само не сакам да бидам во врска со некого кој немал никакви критериуми со кого да се ебе во животот. А тоа го заклучувам на два начини. Или спиела со премногу луѓе за мој стандарди, или спиела со некого на кого јас мрсул не би фрлил. Дали тоа ме прави заостанат или шовинист?
Имаш 40 години и се занимаваш со прашања на тинејџери, со колку си спиела? Како за тебе со двајца, па чекај ја вистината да се појави, нали.