Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Пред некој ден реков дека не треба да мењаат тренер сеа, ама штом Абрамович е толкав идиот и го отпушти Боаш сеа, тогаш се надевам дека сега ќе го земат. И тоа зошто претпоставувам дека ќе биде земен за долгорочно решение. А сега е најдобро време да се почне со работа за следна сезона. Затоа што нема за што да се потресуваме за оваа сезона.
Е сеа може да има еден проблем, погоре го напиша тоа Dee_Jay, ја комплетно се слагам, а тоа е што може уште одма да му се разниша авторитетот, ако, а сигурно ќе биде така, постарите играчи се постават како до сеа, дека они се "шампиони" и дека по раѓање имаат место у прв тим, без разлика на се. А тоа го руши авторитетот кај помладите и следствено никој не го ебава тренерот повеќе понатаму. Затоа тука треба од старт да застане управата позади него и да им даде до знаење на сите играчи во тимот, дека сеа е почнат нов проект и дека за дали ќе биде дел од него играчот, одлучува тренерот. До сега што направиле играчите, останува у минатото. Колку ќе биде така, ќе видиме.

Челзи се во слично срање како нас, и мислам дека прават огромна грешка со овој потег што го бркаат толку брзо Боаш. Малце доверба и малце трпение им требаше само. Али тоа обично го немаат луѓе кои знаат малку од работата, а имаат нереални очекувања од нејзе ( Абрамович). Па после секогаш некој друг е крив. Се надевам дека ние не би ја напраиле таа грешка и кога хипотетички би ставиле Боаш за тренер, би му дале долго време за да си го направи тимот, барем после сезонива кои ги имаме. Со по три тренери во нив.
Ја рака ставам дека со време и со благонаклонета управа, Боаш ќе биде ѕвер од тренер. А кај нас само ќе треба само време да му се даде и неколку играчи од средина нови. Најбитно, ВРЕМЕ.
Ја навивам за него за следен тренер на Интер. Можда е зошто минатиот тренер од Челзи што дојде по убаво го запамтивме :)
Пс: вечер тепаме, некако многу сум сигурен за тоа. :D

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Мислам дека е повеќе од сигурно дека ќе го земеме Боаш . Зашто ? Затоа што доколку Гвардиола не го продолжи договорот нема да можеме да се натпреваруваме со Абрамович како што беше ситуацијата со Боаш . Па дечкото сите јахти ги има ќе му ги даде на Пеп и пентхаус у Њу Јорк ќе му купи , така да оваа комбинација паѓа во вода да речам 99 % .
Помеѓу Капело и Боаш , Морати 99% ќе го одбере Боаш ако веќе не е и одбран . Капело е стар да го ебам а овој ко на божем е млад и перспективен тренер , кој веќе беше во Интер .
Е сега колку може Боаш да се справи со нашиве старци , нели сака да игра млади играчи . Пукна тиквата со Лампард и после една недела му ја пукнаа клоцата .

Не се секирајте . Абрамович ни го даде Мур за без пари . Еве сеа ќе ни го даде и Боаш . Здравје ако го земе Пеп понатака ќе го избрка и ќе си го земем за без пари . Класични цигани сме , питаме за без пари (y)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Уште вечерва ако не победи,тогаш не знам што чека Морати!
Одма да го распнат на сред плоштад,да го обесат и тоа на тестисите Раниери!

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Во ред тоа дека му се нема дадено шанса ама досега како што го заприметив нема никакви квалитети во него и е типичен poucher тип на играчи кој и не ни се потребни воопшто моментално...мене и друго ме нервира..кога ќе донесат некој млад играч ќе се правдаме дека има притисок да се докажи ова она..па зарем во Милан немаат притисок и како суепваат сите млади играчи да се докажваат??..не е до притисокот туку до тоа колку ги бива и колку знаат а нашите скаути нема понеспособни од големите клубови..па Ливерпул најлузерскиот тим на планетата наоѓа подобри играчи од нас за помали пари а кај нас и докажаните неможат да се докажат поради X причини...

R

Rigel Kent

Гостин
Najgolemi greski na upravata se prodazbata na Baloteli i Motta, a pak prodazbata na Eto i kupuvanjeto na niza prosecni fudbaleri e navistina nadvor od razum.
Milan gi donese Boateng , Robinjo i Ibrahimovic na pozajmica pred nekoja sezona , a nasive "menadzeri" se dupki vo odnos na fakvi potezi.

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Во ред тоа дека му се нема дадено шанса ама досега како што го заприметив нема никакви квалитети во него и е типичен poucher тип на играчи кој и не ни се потребни воопшто моментално...мене и друго ме нервира..кога ќе донесат некој млад играч ќе се правдаме дека има притисок да се докажи ова она..па зарем во Милан немаат притисок и како суепваат сите млади играчи да се докажваат??..не е до притисокот туку до тоа колку ги бива и колку знаат а нашите скаути нема понеспособни од големите клубови..па Ливерпул најлузерскиот тим на планетата наоѓа подобри играчи од нас за помали пари а кај нас и докажаните неможат да се докажат поради X причини...
Кастањос имаше 15+(ако не сум грешка) голови дадено на 17 години во не така слаба холандска лига. Тоа неталентирани играчи не го прават. Сеа не е баш калибарот на Нејмар, Меси, Геце и други ептен светска класа таленти, ама сигурен сум дека е супер талентиран. Не е баш шознам Аквафреска
Проблемот кај нас, барем по мене, е не што не знаеме да ги вметнуваме и да играме по силните страни на младите играчи, а не што не ни чинат скаутите. Од тој аспект сме комплетно некомпетентни. Скаутите сигурно си ја вршат работата, мислам тие се играчите, сите ги знаат сите ги пратат. Финтата не е само да ги најдеш играчите и да чекаш виша сила да ги разигра, туку после да ги вметнеш во тимот и да ги развиваш како играчи. Нас за второто не не бива.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Братче ти твоиве си ги сонувал бе ама изглеа имаш кошмари од нашиве па ти се причиниле Интер (y)
Мала шала не е на одмет нели :love:
Абе резултатот (1-1) е тој што го сонив али не постигна ќелавица гол туку Де Чељи и не беше од корнер .. Али јас ова убаво го видов со плави дресови изведоа корнер и израмни на 1-1 или поведе 1-0 не е битно него знам дека 1-1 интер-катанија сонив ...

R

Rigel Kent

Гостин
^:pos:
--- надополнето: 4 март 2012 во 21:02 ---
Zaneti i Forlan da bidat motori vo ekipa e do toj stepen dojdovme.Sekoja cest na dvajcata.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.113
Поени од реакции
9.062
Патетика, цел стадион урла, место да се мотивираат на свој терен да ги згазат 3-0 овие гол примаат...

Член од
10 јули 2010
Мислења
127
Поени од реакции
45
За Морати нема друго чаре освен

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Абе апла офсајд беше голов или не заглеав баш убаво ?

Kajgana Shop

На врв Bottom