Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Shoot the fucking ball !
--- надополнето: 3 март 2012 во 20:50 ---
Леброн го удвојуваат во секој можен напад, цел ебан меч, секоја ебана вечер, па увек шутирал во првите 3 четвртини во тие мечеви, која е разликата ако е сега заден напад?!?!
Коби шутирал преку 3, Мајкл шутирал преку 4 играчи, па јебени Мело шутира преку тројца, Дурант им го даде на Орландо преку цел тим на Меџикси !!
the fucking MVP has to shoot the fucking ball, крај приче !!
A демек досега Коби во сите погодени Базер Битери, ја има слушано наредбата на Фил Џексон?Епа ете, кажи му го тоа на Сполстра.
http://maknba.net/blog/archives/8470
Добра анализа на Леброн,од според мене, најобјективниот и најдобар извор за НБА кај нас.
Aбе една анализа у ПМ, дека играл четворка "рвејќи" со Милсап, и дека подал и дека згрешил ЈУДОНИС, истиве анализе ги праемо ја, син, тран, гоуст и екипава овде !!
Е сеа ако сакаш да си го изрекламираш другарчето, кажи не се срами !!
Воопшто не ми е целта да ги изрекламрам блогот.Тој постои ако не се лажам од 2004та .Тоа што е напишан јудонис е word play од страна на авторите,не е од незнаење. Незнам зошто веднаш се сведува дебатата на ова ниво,напаѓе и слично. Нејсе,подолго време е тренд тоа тука.
over and out

Очекувања за дербито вечер?