Македонија - внатрешни случувања (генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Shellshock nam67
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Нема сигурно да не уплашат, барем мене не, (сакале носеле и зољи со нив во град), за другите незнам
па мене уште помалце ќе ме уплашат...ама другиве се ризични....

они нема никогаш да сватат колку грешеле...за овоа дробев во една друга тема...они секогаш враќаат дупло и многу повеќе.Колку македонци се претепани после убиството,еве сега на вести кажаа дека дете било избодено со нож...а тоа е така оти некој им дозволува а полицијата "само превзема мерки"
превзема жими таквово. барем да ги покажеа јавно да видиме КАКВИ мерки ке превземат? сигурно ги ке заработат најригорозна казна - тегнење за уши!

П.С зашто е баниран хотмаил? причина?

па мене уште помалце ќе ме уплашат...ама другиве се ризични....
Денеска мислам дека има утакмица со Вардар, се собираат Комитите во парк, а денес има полно народ низ парк па има и Албанци, така да нема должни да им останат. Барем јас кога идев со Комити секој Албанец кој ќе го начекавме не си поминуваше убаво.

превзема жими таквово. барем да ги покажеа јавно да видиме КАКВИ мерки ке превземат? сигурно ги ке заработат најригорозна казна - тегнење за уши!

причина ...сакаше да гради голема куќа мислам:tapp::tapp::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

па гледаш бе дека е во наводници тоа ставено..значи сакам да кажам дека ништо не превзема,ниеден случај до сега не го спомнале дека е расчистен,а кога е обратна ситуација одма ги наогаат сторителите и ги осудуваат.

Викаш подобро би било да излеземе на улица и да тепаме се живо и диво, младо, старо, машко, шенско...:tapp:

не бе, седете нека ве тепаат кај ке стигнат а вие мислете дека врене дожд кога некој ве плука, патем еве сношти некого го закачиле со нож, онака од забава.
Инаку јас ти гарантирам дека мојот предлог ке донесе поголем успех од колку наведната глава сабја не сечи, ама да го ебам кој како заслужил, сте одбрале да јадете ќотек, јадете, на здравје нека ви е.

Денеска мислам дека има утакмица со Вардар, се собираат Комитите во парк, а денес има полно народ низ парк па има и Албанци, така да нема должни да им останат. Барем јас кога идев со Комити секој Албанец кој ќе го начекавме не си поминуваше убаво.
Нема утакмкица Вардар денеска...

а у петка добро пројдоа неколку души и вчера,како најава:нинџ:

Сериозно, место да се ебат они се тепаат...пак жените се криви шо не шират нозе :pos:

А што мислите вие, шпонциве не јадат ќотек во меѓувреме? :)

Охохохохо да видите како јадат, само тоа не се експонира во медиуми, еден вид тактика за да не дојде до поголема меѓуетничка тензија. Но и не пријавуваат тие како нашиве, јадат ќотек и молчат.

Шпонциве по природа се пи*ки, силни се само кога се во група. Да видите само какви пријателски и нежни фаци прават и колку нежно и другарски се понашаат пред да изедат ќотек, абе да се згазиш од смеење. :LOL:

Затоа не бидете пи*иња и не плачете по форуми дека ве тепаат. Застанете машки и вратете дупло. И да изедете ќотек некогаш, тоа ќе ве направи само посилни и ќе го намали стравот во вас.
Пробајте само да го надминете стравот, тоа е најголемиот човечки непријател кој води до неуспеси.

дечкото што беше истепан во 57ца пред некој ден (жикица) го знам лично. брат му учеше со мене основно и до ден денеска контактирам со него. причината била следнава - додека се возеле во автобус некој од групата го прашал ТИ БЕ КОМИТА СИ? и овој одговорил да - и тука настанала тучата али со оглед на тоа дека е стварно јако дете и не се дава имам информации дека и он тепал и тоа бајаги е сеа можра го изел подебелиот крај али верувајте и од другата страна има некој што е добро истепан. а дечките што го нападнале биле група ДЕЧИШТА од чаир. познавајки го и ЖИКИЦА мислам дека нема да запре тука работава.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom