D
Deleted member 53418
Гостин
Ako igra nekoj add me UK Spartalos Aowek nick i na Nexus iam ama nonstop ima queue toa necini
isto Aowek 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колку време трае que-то у просек?Ako igra nekoj add me UK Spartalos Aowek nick i na Nexus iam ama nonstop ima queue toa neciniisto Aowek
![]()
2-3 минути е малцеna Nexus ima bajagi na Spartalos igraj ja tamu sum po 2-3 min a na Nexus e po 2-3 ke se oprai za 2-3 dena sea epten igraat![]()
Е ај цела ММОРПГ сцена е бледа копија на вов.Незнам зашто али некако овој тип игри ми се бледи копии на WoW
Тоа си е мое мислење може зошто сум научен на вов и некако графиката и другите работи ми се неприфатливиЕ ај цела ММОРПГ сцена е бледа копија на вов.
Џитнете се од мост со тие размислувања.
Која графика бе брате. Вов не ги измислија ни фантази ни рпг жанрот.Тоа си е мое мислење може зошто сум научен на вов и некако графиката и другите работи ми се неприфатливи
Нигде не реков да не се игра играва туку дадов мое мислење!
Нема ни да постои не-генеричка ММОРГП.Знам дека ќе ми скурчи за 1-2 дена макс...пошто е чист пример за генеричка MMORPG ...али пуста радозналост ќе треба да симињам 16 гига.
A да прекинете да ги споредувате сите игри со ВоВ?можеби..
16 гига .. Премногу за една игра која што [МОЖЕБИ] не е ни на ранкот на World of Warcraft.