Aion (Free to Play)

• Креатор на темата Креатор на темата Deleted member 53418
  • Време на започнување Време на започнување
D

Deleted member 53418

Гостин
Ako igra nekoj add me UK Spartalos Aowek nick i na Nexus iam ama nonstop ima queue toa necini :D isto Aowek :)

na Nexus ima bajagi na Spartalos igraj ja tamu sum po 2-3 min a na Nexus e po 2-3 ke se oprai za 2-3 dena sea epten igraat :)

Незнам зашто али некако овој тип игри ми се бледи копии на WoW

na Nexus ima bajagi na Spartalos igraj ja tamu sum po 2-3 min a na Nexus e po 2-3 ke se oprai za 2-3 dena sea epten igraat :)
2-3 минути е малце
силкроуд 2-3 саата беше
--- надополнето: 4 март 2012 во 15:32 ---
Незнам зашто али некако овој тип игри ми се бледи копии на WoW
Е ај цела ММОРПГ сцена е бледа копија на вов.
Џитнете се од мост со тие размислувања.

Кажи ми колку гига е клиентот ? Ја пробав ја оваа еднаш одамна не ми се свиѓаше ... сеа ќе ја симнам пак ваљда.

okolu 32 giga ti treba sve na sve 16 giga siminja i 16 instaliranje mn e jaka igrav wow ja ostaiv za ova barem mene mi se sviga simnete ke igrame iame guild ne e mkd ama mn mkd ima pomagat site mn e jako :)

Е ај цела ММОРПГ сцена е бледа копија на вов.
Џитнете се од мост со тие размислувања.
Тоа си е мое мислење може зошто сум научен на вов и некако графиката и другите работи ми се неприфатливи
Нигде не реков да не се игра играва туку дадов мое мислење!

Знам дека ќе ми скурчи за 1-2 дена макс...пошто е чист пример за генеричка MMORPG ...али пуста радозналост ќе треба да симињам 16 гига.

Grafikata e bolja od wow i ja igra wow mn ama aion sea mi e :) mn jaka po cel den igram :D Meznaes simni ja ke vidis ke zaigras i ti epten ne 1-2 dena moze 1-2 godini ke rokas :)

Тоа си е мое мислење може зошто сум научен на вов и некако графиката и другите работи ми се неприфатливи
Нигде не реков да не се игра играва туку дадов мое мислење!
Која графика бе брате. Вов не ги измислија ни фантази ни рпг жанрот.
Наравно е дека зашо си научен на вов. И може не рече да не се игра играва, али си вов фанатик.
И според твојата реченица лесно се заклучува дека секоја можна мморпг игра шо ќе ти ја дадам (што е фантази/рпг) ќе ти личи на бледа копија на вов.
--- надополнето: 4 март 2012 во 15:44 ---
Знам дека ќе ми скурчи за 1-2 дена макс...пошто е чист пример за генеричка MMORPG ...али пуста радозналост ќе треба да симињам 16 гига.
Нема ни да постои не-генеричка ММОРГП.
Се надеваме гилд ворс 2 ќе ни го докажат спротивното.
(или блејнд енд соул, тера онлајн, континент оф д најнт)
да, за инат на кирилица се пишувам :D

Simnete AIon da rokame raidovi instanci :) siminjajte ja se lvl :) pa ke pomagam :D

можеби..
16 гига .. Премногу за една игра која што [МОЖЕБИ] не е ни на ранкот на World of Warcraft.

WoW нема измислено ништо во mmorpg жанрот , само направија ептен добар маркетинг на ептен добар серијал на игри ...и го популаризираа жанрот за 400% . Иначе WoW е копија на Everquest ако сакаш да гледаме копиии ...а пак Everquest е исто 50% копија...така да видете сеа вие.

можеби..
16 гига .. Премногу за една игра која што [МОЖЕБИ] не е ни на ранкот на World of Warcraft.
A да прекинете да ги споредувате сите игри со ВоВ?
Не ја бранам играва, го хејтам ставов.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom