- Член од
- 8 јуни 2011
- Мислења
- 2.502
- Поени од реакции
- 2.805
1.Нема Словени и Антички...постојат само Македонци, така сме го граделе идентитетот низ вековите. Имаме крв и од тие и од тие ама ти како потомок Татар што си дошол од Монголија, Крим итн. не си во состојба да ми кажеш што сум бидејќи јас не ти оспорувам тоа што си Татар а ти мене ми оспоруваш да си ги најдам гените подлабоко во историјата. Што се не е најдено овде на земјава последниве години што е доказ за континуитетот на животот овде уште од којзнае кога... Не манипулирај со мислење...кажуваш работи за кој и самиот не си сигурен дека се така !!Вижте сега.
1- Вие не искате да б'дете славјани, но славите Кирил и Методиј, Братја Миладинови, Гоце Делчев и други, които са били славјани.
2- Били сте 5 вековно турско робство, а сега имате повече турски сериали от самата Турција.
3- Водите хајки против гејове, но п'к почитате Александ'р Македонски, којто бил геј.
4- Вие ни се смеете, че сме татари, но ние ви се смеем че славите наши герои и празници.
5- Македонија е в криза и изкуствено с'здава проблеми с Г'рција, Б'лгарија, С'рбија за да прикрива проблемите си с албанците и така уж се бори срешту поробителите(БГ, ГР, СР) но вие сами се поробвате, като давате права на албанците и си затварјате очите.
ЗАКЛЈуЧЕНИЕ - Македонија ште се подели между Б'лгарија и Албанија друг п'т НјаМА.
2.И што ако имаме... па повеќе маки сме виделе од вас него од Турците. Не дека и Турците биле цвеќе за мирисање ама ние како Македонци најголема мака имаме видено од вас пропагандите во тоа време и од инфилтрирани луѓе во Мак. Револуционерна Организација со цел Македонецот да се разочара од самиот себе и да бара спас во соседите...
3.

4.Кој херои бе другар кои црни ваши празници жити се... човек ќе ви даде јазик и ќе ве описмени и пак не чиниме !!!
5. Овде на ова тло земја уште од Турско живееле многу народи покрај Македонецот и соживотот овде не е од вчера. Македонија во криза ??? Ти бладаш другар.. освен вашите погледи на земјава погледни ги и другите или можеби несакаш да ги видиш зошто несакаш да знаеш дека Македонија е конечно стабилна земја вас тоа ве боли . Не се ни збори за вас ни ништо. Никакви спортски успеси немате, буквално ништо !!
Хахаха до кога бе со овие тези дека нема да не биде и дека ќе не делите пак измислете нешто друго бе комплексаши

Докажи му на народов дека се тоа што ти тврдиш ? А ?