Македонија - внатрешни случувања (генерална дискусија)

• Креатор на темата Shellshock nam67
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

General Centar

Се колнам... за ослободување на Македонија...АМИН
Член од
31 март 2011
Мислења
350
Поени од реакции
188
Релативна работа е ова твоево - мада не е пријатно мртов папсан да проаѓаш покрај 200000000000000 души шо те гледаат под око :D
Небитно е тоа нема да бегам 1000%, ќе го јадам ама и од нив некој ќе го јаде.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.052
Кажи ми само како ќе го јаде некој од нив?
Или мислиш еден по еден ќе ти доаѓаат па ќе ги шлапаш?
Едино може да бапнеш некој, ако гледаш дека си во тесно и нема бегање па се одлучиш прв да шлапнеш.
Ако ти се пуштат 15 души во автобус, нема да мрднеш а камоли да го јаде некој од нив.
Ќе испиеш шипка во глава, после ќе броиш боксови.

Незнам како ги замислувате овие ситуации?
Од ваква ситуација нема бегање. Ако те посакала судбината да се најдеш во таков автобус во лошо време, ни мајка јана не те спасува.

General Centar

Се колнам... за ослободување на Македонија...АМИН
Член од
31 март 2011
Мислења
350
Поени од реакции
188
Едино може да бапнеш некој, ако гледаш дека си во тесно и нема бегање па се одлучиш прв да шлапнеш.
Ако ти се пуштат 15 души во автобус, нема да мрднеш а камоли да го јаде некој од нив.

Од ваква ситуација нема бегање. Ако те посакала судбината да се најдеш во таков автобус во лошо време, ни мајка јана не те спасува.
Еднаш еднаш комито!!

Член од
21 ноември 2011
Мислења
884
Поени од реакции
410
ima uste eden slucaj , vcera pred hotel kontinental , natemano edno dete ,od grupa od 15 lica

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Член од
18 ноември 2010
Мислења
194
Поени од реакции
101
Vcera povtorno albanci istepaa dete vo Butel kade sto se ceka 57...

Tzeentch

Дискретен Херој
Член од
6 октомври 2011
Мислења
581
Поени од реакции
347

После кога ќе видиш мака со гипсови и со порцелански заби ќе се каеш цел живот што не си проќутел.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.052
Епа сите вака го јадат...
Затоа треба со големи букви да им се напише. АКО ВИДИШ ДЕКА СЕ НАБЛИЖУВА ПОГОЛЕМА ГРУПА (И ОД АВИОН СЕ ГЛЕДА ДЕКА БАРААТ ЖРТВА) А ТИ СИ САМ ОНДАК ПОВЛЕЧИ СЕ НА ВРЕМЕ ПОШТО НЕМА УБАВО ДА СИ ПОМИНЕШ!

Како они се инофмирани а нашиве како на Марс да живеат.
Абе они кога ќе не видат дека се наближуваме во група (со обележја плус, а и без тоа знаат кои сме) бегаат уште пред да дојдеме.
Милион пати се случило тоа, или лека полека си се тргаат или ќе отидат негде кај што неможеш да ги нападнеш.

Треба малце и нешто во црпката да имаш, се гледа кога некој оди и бара рандом тип да тепа.

Нека не ве лажат, ако сам не се заштитиш на Скопскиве улици, никој од оние што треба нема да те заштити.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Епа сите вака го јадат...
Затоа треба со големи букви да им се напише. АКО ВИДИШ ДЕКА СЕ НАБЛИЖУВА ПОГОЛЕМА ГРУПА (И ОД АВИОН СЕ ГЛЕДА ДЕКА БАРААТ ЖРТВА) А ТИ СИ САМ ОНДАК ПОВЛЕЧИ СЕ НА ВРЕМЕ ПОШТО НЕМА УБАВО ДА СИ ПОМИНЕШ!

Како они се инофмирани а нашиве како на Марс да живеат.
Абе они кога ќе не видат дека се наближуваме во група (со обележја плус, а и без тоа знаат кои сме) бегаат уште пред да дојдеме.
Милион пати се случило тоа, или лека полека си се тргаат или ќе отидат негде кај што неможеш да ги нападнеш.

Треба малце и нешто во црпката да имаш, се гледа кога некој оди и бара рандом тип да тепа.

Нека не ве лажат, ако сам не се заштитиш на Скопскиве улици, никој од оние што треба нема да те заштити.
Пепер спреј или тејзер :):):) Само не знам кај нас дали се продаваат а се многу ефективни за самоодбрана.

М

Мартин`

Гостин

Малце троа појако, еден маваш и останатите немаат муда да ти се приближат :D
При толку напредна технологија за се има лек, ама баш за се ..

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522

Малце троа појако, еден маваш и останатите немаат муда да ти се приближат :D
При толку напредна технологија за се има лек, ама баш за се ..
не си прај бајрам на мозокот. ако те акне некој по рака па да ти падне ова после шо ке праиш? ја искрено би ти го стаил тебе на врат после да видиш како боли. значи ако гледаш дека доаѓа до туча избегни ја ако можеш ако не тој шо ке го фатиш еден ( ако успееш ) наплати му за останатите и тоа е тоа

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom