Стипендии

• Креатор на темата Креатор на темата Mädchen
  • Време на започнување Време на започнување
Дали ви стигна еден примерок од договорот на новите стипендисти? Нели од тие три шо им ги пративме, еден треба да ти вратат. Ми е страв да не го пробив рокот со нашиве пошти да не не им стигнало.

Јас го пратив препорачано. Сеуште нема одговор.

Дали ви стигна еден примерок од договорот на новите стипендисти? Нели од тие три шо им ги пративме, еден треба да ти вратат. Ми е страв да не го пробив рокот со нашиве пошти да не не им стигнало.

И кај мене сеуште нема, а го пратив на 14ти (како препорачано).

Можете и директно да им ги однесете. Ја така направив.

Пуштија некоја рата за Б и В?

За стари корисници има пуштено стипендија и тоа 4 рати ама скусиле 20 денари хехе.Со здравје да си ги трошите парите хехе

WTF јас сум стар корисник на стипендија за информатичари и сеуште немам добиено ништо??? Има некој друг стар корисник што нема добиено пари на сметка?

За нас новиве ништо нема,дури ни копијата од договорот не ми ја имаат вратено.

samo da ve prasam mozi e offtopic, ama me interesira... od dodiplomski imav ponizok prosek (okolu 6.5), a sega gi imam na postdiplomski polozeno site predmeti i imam prosek 8.5, dali mozi da apliciram za stripendija ii bilo (demonstrator) so so prosekot ama od post diplomskite, a toj od prethodno - koj go trkala?
fala odnapred!

samo da ve prasam mozi e offtopic, ama me interesira... od dodiplomski imav ponizok prosek (okolu 6.5), a sega gi imam na postdiplomski polozeno site predmeti i imam prosek 8.5, dali mozi da apliciram za stripendija ii bilo (demonstrator) so so prosekot ama od post diplomskite, a toj od prethodno - koj go trkala?
fala odnapred!
Друже нема веќе стипендии за постдипломци. Ги укинаа лани...

Fala za odgovorot, a uste da te prasam, pak okolu toa se raboti..ako sakam da apliciram na nekoe mesto, pa duri i na fakultet, ke mozam SAMO so prosekot od postdiplomskite ili...?
Е за тоа незнам, уште сум студент :D
Нека ти одговори некој поупатен :)

Му префрлиле ли на некој пари што го продолжил договорот за стипендија тип „В“?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom