Македонците и Албанците заедно бараат оставка од Јанкулоска

• Креатор на темата Shellshock nam67
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.705
Поени од реакции
31.770
dokolku makedonskive albanci prodolzhat na ovoj nachin a i onaka vtoro poluvreme visi vo vozduh..........porano ili podocna bidejki aspiraciite tolku ke im porasnat shto ke se sudrime po prashanjeto na opstanokot na drzhavava,,,,,a i so vakva opozicija koja edvaj cheka nekoja meshanica i povtorno bez izbori da dojde na vlast,,,,,,,,kolku shto i mislat na drzhavava arno tolku gospod na niv arno,,,,a i ovie mladive incesoidni sorosoidi,,,,,,,,,

Член од
16 октомври 2011
Мислења
371
Поени од реакции
408
a toa sto nikoj ne odgovarase za toa sto makedoncite se tepaa na kale a toa !!!!
koj snosi odgovornost !!!
toj so keceto gi osloboduvase a nasava ministerka so pravese nisto kako i sekogas !!!
i ovaa lingurka da sedi i ponataka vo MVR nema sansi !!!
--- надополнето: 1 март 2012 во 19:12 ---

a da gi osloboduvaat kecinjata i da ne odgovraat so koja zelena na ramena mislis !!!
da ti tepaat tvoj narod a da si sedis so skrsteni race kaj go ima toa be alo
Е тој е виша сила :facepalm:

B

Borg_Drone

Гостин
dokolku makedonskive albanci prodolzhat na ovoj nachin a i onaka vtoro poluvreme visi vo vozduh..........porano ili podocna bidejki aspiraciite tolku ke im porasnat shto ke se sudrime po prashanjeto na opstanokot na drzhavava,,,,,a i so vakva opozicija koja edvaj cheka nekoja meshanica i povtorno bez izbori da dojde na vlast,,,,,,,,kolku shto i mislat na drzhavava arno tolku gospod na niv arno,,,,a i ovie mladive incesoidni sorosoidi,,,,,,,,,
Ќе продолжат и ќе имаат целосно право на тоа; ние им го дадовме тоа право.Вината не ја барај во нив, барај ја во оние што го потпишаа Охридскиот рамковен договор.Жално, веќе единаесет години поминаа и сеуште не разбравме кој е виновен за ова што ни се случува денес.

methMKD

Евроскептик
Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.826
Поени од реакции
723
Коа ви викам ја да напрајме една група СТОП ЗА АЛБАНСКАТА БРУТАЛНОСТ ... :D мн има логика

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.953
Поени од реакции
50.906
Мене од овде жал ми е само за девојчево и човеков што ќе си скапе во затвор, јадник од кого ќе прават пример бескичмените гордана и грујо, за да знаат сите дека рака на нивни сонародник не смее да се крене без разлика на ситуацијата.

За овие двајца што умреле, ама ич кур не ме боли , ако биле единци мајка им/братучетка/тетка (што и да им е таа што ги раѓа), требало да ги пази подобро и да го воспита со време.

За јаничарите што протестираат заедно со племето единствено жал ми е што во жарот на скандирањето “УЧК, УЧК’’ не изеле ќутек и така легнати во болница на инфузии и омотану во гипсови, да размислат за тоа што го правеле

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.705
Поени од реакции
31.770
Ќе продолжат и ќе имаат целосно право на тоа; ние им го дадовме тоа право.Вината не ја барај во нив, барај ја во оние што го потпишаа Охридскиот рамковен договор.Жално, веќе единаесет години поминаа и сеуште не разбравме кој е виновен за ова што ни се случува денес.
pa i toa napishav deka kaj makedonskata politichka scena i cel makedonski narod sen krivi za sostojbava
a za kakov sozhivot zboruvame i celo vreme se penime tuka , i barame vo sopstvenata drzhava za nas makedoncite ,koga i vo EU kazhaa deka konceptot na multikulturnost //ne multinacionalnost// e promashena rabota i za niv toj koncept kako takov ne vazhi,samo shto ja imaat taa mok i ekonomska sila da na malechki zemji kako nashava i zgora na toa vnatre podeleni vo samoto makedonsko milje ..ne vazhi ,dvojni arshini ,,,,ili makedonskive albanci dobro znaat kogo ,,,od politicharive vo EU dobro da go podmachkaat ,i posle tuka vo makedijava nasha da se isteruvaat nechivi hirovi,,,,,,,, no vo krajna linija samite sme si krivi,nashata nacionalna podelenost,,,,i neumeshnosta na site ama na site politichki garnituri da frlat po nekoe evro na tie pogolemite glavi vo EU koi odluchuvaat za nechii sudbini megju koi i nashata makedonska
a i ohridskiot dogovor beshe pod pritisok potpishan ne da branam nekogo ama site go potpishaa

methMKD

Евроскептик
Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.826
Поени од реакции
723
Е тука се крие зајакот :D
хахахахах кажи а генијална идеа хахахха :D значи заштитени се повеке од џандарите , бруталност спроведуваат 100 пати повеке од џандарите само едино што го нема тоа на амерички филмови а за ACAB има на амерички филмови ... хахахаха

Член од
16 октомври 2011
Мислења
371
Поени од реакции
408
хахахахах кажи а генијална идеа хахахха :D значи заштитени се повеке од џандарите , бруталност спроведуваат 100 пати повеке од џандарите само едино што го нема тоа на амерички филмови а за ACAB има на амерички филмови ... хахахаха
Да да . . Глумат Тони Монтана у стартки :D . . гревчиња се сите такви неписмени :D

Член од
17 август 2011
Мислења
10.382
Поени од реакции
18.525
Нема тука никакви македонци што протестираат..

Член од
16 октомври 2011
Мислења
371
Поени од реакции
408
dosta treseshe i jadesh zeleni sorosoidu,sega sum ozbilen,,,,da te potsetam vojskata na buchkoski vo akcijata vo arachinovo pukaa vo sopstvenata policija,,,zoshto ne barash smrtna kazna za buchkoski,,,,,,,,,,,
Дечко . . ти си стварно ретард ако не ја знаеш приказната за 2001 . . Кој ја диктирање војната .. Кој наредуваше каде треба да се напаѓа , а каде не .. Кои места требаше да бидат обезбедени а кои не . . Факт е дека и ја го мрзим Бучко . . ама џабе е бил и Трајковски и Панде, кога други управувале со нашите. .

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.705
Поени од реакции
31.770
od teren malku poveke pametam,,,pretsedatel BC sovetnik vo negoviot kabinet za nacionalna bezbednost teuta arifi,,,,, a tachi dodeka ne se preobrati vo ona shto e denes se skapa od direktni prashanja koj ja pochna vojnata,,,,,,,,,,,,i za na krajot,,,,i za arachinovo i za tetovsko so dozvola na amerikancite imaa shansa da raschistat za 48 chasa ,a shto // bog da mu dusha prosti ///aktot za pochetok na akciite ., se na 12h pred istek na dozvoleniot rok si bil nekade i ti ama ne si samo ti,,,,,,,,,,, i vsahnost toa beshe glumenje ludilo osven vo poslednata faza koga pochnaa kidnapiranjata,,,,,,,tuku aj da se vratime vo realno deneshno vreme i sostojbi., i PS tekstot se odnesuvashe kako odgovor na legioner

Strenght

Never Give Up!!
Член од
24 април 2010
Мислења
2.516
Поени од реакции
1.824
Која полициска бруталност??
Кој македонци на протест??

Верувате ли на вакви глупости.. партии и разни идеологии стојат позади инцидентов..

Член од
6 ноември 2011
Мислења
15
Поени од реакции
9
Јас би да создадеме една група со која би и укажале почит на Јанкулоска. Не заслужува ни таа да пати заради овие безрбетници. Но ако таа се смени, доаѓа албанец на нејзина позиција немојте да заборавите. Е тогаш ке пати Македончето.

Стренгхт, Партии и разни идеологии се содржани и од Македонци ( квази Македонци ) не заборавај. Гад ми е од нив и мене, ама така е.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom