(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата CopyOfDeath
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И ја сум загрижен за Видич но Силвестре се враќа во вистинско време, иначе од резултатот сум ептен задоволен а од играта не баш, ама таква беше тактиката на Ферги жабарска :)

Според статистиката се е изедначено и немаат право да викат дека сме имале среќа и повеќе топки во рамките на голот имаме и нема што да се жалат дека среќа сме имале и ќе се видиме на ОЛД ТРАФОРД ќе видат што таму ќе ги снајде.

nema uste nisto, se cekaat rezultati...
ili se ligamentite ili nekoj nerv.
ako se ligamenti... ke pauzira nekoe vreme.. ako e nerv nema gajle

Woohoooooo aj cestito REDS kako sto vika Aleksandar od igrata ne bev zadovolen ama se e toa u mozokot na fergi i gledate si gi ebnavme hahah....lele me stegna srce ej koga vidov vidic kako zgazna ej u pm..inace Copy of death treba da castis brat hahah :D:D pozz

nema uste nisto, se cekaat rezultati...
ili se ligamentite ili nekoj nerv.
ako se ligamenti... ke pauzira nekoe vreme.. ako e nerv nema gajle

Да даде господ резултатите да се екстра и видич да заигра уште со мидлсбро.

Лееј ова нејќев да го пишам како едит зошто немаше да го прочитате ама ѕирнете надежните навивачи на рома што пишуваат, дека на олд трафорд ќе не тепале 0-3 ХАХАХА проверете баш.

bravo united mi donesovte paricka u klaki, pozdrav

Сабајле ќе знаеме што ќе биде со Видичот, го носат на снимање посабајле и ваљда ко шо се надеваме сите дека е само повреден нерв или слично, несериозно!
United United United Macedonia ха jako :pos2:

Сабајле ќе знаеме што ќе биде со Видичот, го носат на снимање посабајле и ваљда ко шо се надеваме сите дека е само повреден нерв или слично, несериозно!
United United United Macedonia ха jako :pos2:

Da mu go kazis na Nimic predlogov.mojt da go prifatit:)

on topik:ajde da drzime sreka za Vidic da ne e nesto seriozno.pozz

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom