Ако има наркомани, тоа би значело дека веќе долго време конзумираат и уживаат дрога,а тоа пак би значело дека не им претставува проблем законот и долго време зи уживаат и конзумираат наркотични средства при што може да се заклучи дека нема ниеден наркоман пишано за легализација на марихуаната, туку оние што сакаат да пробаат, а се покакале в гаќи да не ги штават в џандарска.Види, види наркоманишта на темава
Ти врска немаш од животот, па пак го живееш ебате.Вакви copy-paste постови од анонимни и нецитирани извори кажуваат дека апсолутно абер немаш за лековитоста и функционалноста на Канабисот. Најдобро би било темава од сега па натаму да ја користиш како read-only...
Mann just stop, for the sake of humanity!Ти врска немаш од животот, па пак го живееш ебате.
Јас само реков дека има последици, не ти реков НЕ СЕ ДРОГИРАЈ !
Прави што сакаш, твој живот !
Ако има наркомани, тоа би значело дека веќе долго време конзумираат и уживаат дрога,а тоа пак би значело дека не им претставува проблем законот и долго време зи уживаат и конзумираат наркотични средства при што може да се заклучи дека нема ниеден наркоман пишано за легализација на марихуаната, туку оние што сакаат да пробаат, а се покакале в гаќи да не ги штават в џандарска.
Guys. Guys... Guys seriously guys listen, ова е најверојатно единствената тема на цеееел интервеб каде се дискутира за легализација на марихуана, а да не е постирано ова:
Не е точно. Еве и јас посакувам. Не генерализирај, во групацијата кои апелираат легализирање на марихуаната не спаѓаат само наркосите туку и економистите кои предвидуваат сигурен пораст на буџетот од странските туристи, а единствен начин за подобрување на стандардот на живот во оваа наша државичка се легализација на проституција и марихуана. Во спортивно за брзо се стремиме кон случајот на Грција.А демек наркоманите не се серат во гаки да не ги штават в џандарска.
Епа баш наркоманите се оние кои посакуваат легализација на дрогата бидејки тоа ке значи поевтина дрога и (многу) послободен пристап ака нема да се серат во гаки.
Исто им се фаќа, ако продолжат со тоа темпо ќе добијат гратис метадонА демек наркоманите не се серат во гаки да не ги штават в џандарска.
Епа баш наркоманите се оние кои посакуваат легализација на дрогата бидејки тоа ке значи поевтина дрога и (многу) послободен пристап ака нема да се серат во гаки.
Незнам што си барал/а мекдоналдс да гнетеш кога го плаќаш најмалиот ,најскапиот и најнездравиот хамбургер. Што не си јадеш како човек во некој ресторан?Немогуче е да има толку неписмен народ на форумов.
Ај, никој не може да ти каже дали да бидеш за или против нешто, секој има право на свое мислење, па ако не профитираш лично од нешто, најверојатно ќе бидеш против (затоа што сме искомплексирана малограѓанштина што се води по мото : „Да му умре на комшијата козата“).
Ама толкава неинформираност е стварно за жалење.
Марихуаната предизвикувала шизофренија во рана возраст. Во рана возраст еееј! Основна работа за шизофренијата е дека се јавува најкасно до дваесет години. Во која рана возраст, на 8 години?
A и холанѓаниве до сеа ќе требаше сите мрднати да се ама на 167 место се во светот за инциденца за шизофренија. Помала стапка имаат и од Македонија.
Алкохолот и цигарите се далеку поштетни и предизвикуваат поголема зависност од марихуаната, ама се ок пошто се легални. Легалноста ги прави понештетни изгледа.
Јас сум да се илегализира мекдоналдс пошто качив едно кило на тежина во последниов месец.
И кафето да се направи нелегално зашто не можев вчера да заспијам.
Да брате, а јас и ти први ке го видиме бенефитот (можеби посоодветен збор е ке го видиме, без први) од подобрувањето на стандардот со легализација на дрогата и проституцијата, а нема истите пари да отидат во црната дупка без дно како до сегаНе е точно. Еве и јас посакувам. Не генерализирај, во групацијата кои апелираат легализирање на марихуаната не спаѓаат само наркосите туку и економистите кои предвидуваат сигурен пораст на буџетот од странските туристи, а единствен начин за подобрување на стандардот на живот во оваа наша државичка се легализација на проституција и марихуана. Во спортивно за брзо се стремиме кон случајот на Грција.