Vetrence
...believe in yourself! :)
Искрено манчестар моментално е најстабилен клуб т.е најдобар во оваа сезона според формата и играта што ја покажува..позз
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Демек треба сега да ти поверувам а? :pos2:РОМА Е НА ПАТ ДА ГО ДАДЕ НА СЛУЖБЕНО МЕЧОТ СО МАНЧЕСТЕР
Рома е на пат да им го предае на службено мечот со Манчестер Јунајтед изјави потпаролот на Римската волчица Александро Бароне.
-Поради проблем со безбедност екипата на Рома не е спремна да гарантира каков било инцидент на Олимпико,знаеме какви можат да бидат последиците и спремни сме да го предадеме мечот со службени 3-0,суров е фудбалот го знаеме тоа сите но сепак поважни се човечките животи.-беа зборовите на Бароне.
ne znam za sto se raboti,najnova vest sto ja procitav vo momentov i dokolku bi bilo toa taka bi bilo super.ama ce vidime kako ce se odvivaat rabotite
Демек треба сега да ти поверувам а? :pos2:
Априлилилииии!!!:nenene:
ziak92, мене важно ме заеба !
Тешко тебе... од радост му пишав на другарот во Америка за ова, детето незнаеше што да прави и поулави, шизна и почна да скока низ соба и истрча надвор од собата на излегување со главата се удри во ќошот на вратата и падна, дојдоа неговите да го дигнат..... стварно претера со оваа вест, има и луѓе кои ова го сфаќаат сериозно - го ценат клубот и со цело срце се за тој клуб - душата ја даваат, срам да ти е.to e malu da se poseguvame,i eve da se izvinam nekoj ak se navredi so ova...:smir:
Тешко тебе... од радост му пишав на другарот во Америка за ова, детето незнаеше што да прави и поулави, шизна и почна да скока низ соба и истрча надвор од собата на излегување со главата се удри во ќошот на вратата и падна, дојдоа неговите да го дигнат..... стварно претера со оваа вест, има и луѓе кои ова го сфаќаат сериозно - го ценат клубот и со цело срце се за тој клуб - душата ја даваат, срам да ти е.
Ааа априлили тој си знае....hehehe i aprililili a???
Ааа априлили тој си знае....
Зошто мислиш дека не сум озбилен.... несреќи не се случуваат ? и се поради вакви несолени шеги.cek malu ozbilen si il se zezas????me uplasi malu.......