Па престани да пиеш алкохол ако сакаш здрав спортски живот.Немам цигара запалено во мојот живот. ( 18 години ) Цигара немам пробано, а од алкохол само пиво.
Тоа ти е ако сакаш да водиш здрав спортски живот.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па престани да пиеш алкохол ако сакаш здрав спортски живот.Немам цигара запалено во мојот живот. ( 18 години ) Цигара немам пробано, а од алкохол само пиво.
Тоа ти е ако сакаш да водиш здрав спортски живот.
неколку пати поголем ризик од развој на шизофренија имаат и леваците за разлика од десничарите (јас сум левак и сум читал многу) па сега треба да седнам и да чекам да разболам?Луѓето кои пушат марихуана се со поголем ризик од развој на психотична болест како шизофренија - многу порано од отколку оние кои не пушат.
![]()
Оние кои користеле марихуана ја развиле болеста три години порано за разлика од оние кои не користеле психоактивни супстанци.
Алкохолот немал никаква улога во развојот на овие болести.
Несомнено е јасно дека марихуаната е една од главните причини за развој на шизофренијата, а воедно и таа е одговорна за раниот почеток на болеста. Колку е помлада личноста што пуши марихуана, толку поголем е ризикот од предвремен развој на шизофренијата.
Па сега размислете.
Па ако претерал и зачестил многу нормално дека тоа ќе се случува, начукувај се секој ден истото ќе ти се деси. Тоа не е причина нелегално да биде нештоИмам другар што тренира со мене, не крие пуши марихуана, едноставно не е истиот, детето отупе, стана поглупаво, почна да се губи, неможе да размислува како порано, пред да почне со тоа и што е најтрагично неможе една утакмица цела да изигра.
Јас само кажав дека е штетно по здравјето и има последици.Па ако претерал и зачестил многу нормално дека тоа ќе се случува, начукувај се секој ден истото ќе ти се деси. Тоа не е причина нелегално да биде нешто![]()
Не за џабе се фрлаа толку пари за реклами по телевизиите и лепеа постери и делеа флаери по школите со натписите
"ФИЛМОТ КОЈ ЌЕ САКАТЕ ДА ГО ПРОПУШТИТЕ"
Легализирање на тревки е само за во село, на малите овцички за да им биде весело..
Не беше спијат само на фолија?A што е со малите деца од скопската турбо шема?
лизгат само на фолија, а се ебат само во вена!
спијат... Ти си купуваш дрога, а јас само чоколада.A што е со малите деца од скопската турбо шема?
лизгат само на фолија, а се ебат само во вена!
Како не...Не пушете трева, не чини.
Жими се..Како не...