Македонците и Албанците заедно бараат оставка од Јанкулоска

• Креатор на темата Shellshock nam67
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
pravime muabet za ministerkata
a potegot na policaecot e opravdan vo sekoj slucaj
Министерката нема никаква кривица овде.....го малтретирале човекот НЕ МИНИСТЕРКАТА, Ке му го убивале девојчето, сите ке ги убивале и него, ке му ја кршеле колата, почнале да го тепаат, им рекол бегајте оти ке пукам...и "Пукај да ти ебам мајката полициска" - рекол моментално тој каде што му е местото.........Што да прави? да се гледа нагоре а овие го тепаат, и сакаа да му ја земат керката? што да прави.....Никаква кривица нема ни Полицаецот ни Министерката....Еднистевните криви во случајот ги нема повеќе - тие се каде што им е местото......Кој протест е овај за министерката, таа што има со случајов?? Премногу слобода им се дава некогаш на "Невладини организации" "Градоначалници како РУФИ" кој ако позбора уште малце може и се да го снајди......Не го кривете полицаецот кога цела виситн а не ја знаете, греота е ова него што му се случи, другите ни 0,5% нме ги жалам, си го добија тоа што го бараа....

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
more lepeskar eden ti ebam majkata vo gaz citaj ubo be kopile edno so pisav
potegot na policaecot e opravdan lepeskar eden
Ministerkata e odgovorna za narusenata bezbednost ako si ti prodadena picketina da ti se pliknam kopile edno kozat ce ti ja oderam da znam koj si
Значи ти ја даде изјвата "Можел да се тргне, а не да убие две лица. Полицијата е одговорна. "

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.252
Поени од реакции
46.632
Нусево одамна требаше да си поднесе оставка, уште кога членови на МВР фатени од камери тргаа лисици на луѓе ( албанци ) што тепаа деца на Кале а кулминација се деси кога беше убиедно дете на Плоштад и кога го заташкуваа тоа убиство ...
Сега полицијата е нема дур се кршеа излози да македонци во Гостивар, незнам како со вакво функционирање обичниот граѓанин ќе верува во овие институции у иднина.
Али чим тогаш не си поднесе оставка, сеа и чуе, недопирлива е, одговара таквиот начин на функционирање на вакво искривено општество, нормално е тоа. :facepalm:

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
more lepeskar eden ti ebam majkata vo gaz citaj ubo be kopile edno so pisav
potegot na policaecot e opravdan lepeskar eden
Ministerkata e odgovorna za narusenata bezbednost ako si ti prodadena picketina da ti se pliknam kopile edno kozat ce ti ja oderam da znam koj si
И не вреѓај многу подобро е.

S

Shellshock nam67

Гостин
Министерката нема никаква кривица овде.....го малтретирале човекот НЕ МИНИСТЕРКАТА, Ке му го убивале девојчето, сите ке ги убивале и него, ке му ја кршеле колата, почнале да го тепаат, им рекол бегајте оти ке пукам...и "Пукај да ти ебам мајката полициска" - рекол моментално тој каде што му е местото.........Што да прави? да се гледа нагоре а овие го тепаат, и сакаа да му ја земат керката? што да прави.....Никаква кривица нема ни Полицаецот ни Министерката....Еднистевните криви во случајот ги нема повеќе - тие се каде што им е местото......Кој протест е овај за министерката, таа што има со случајов?? Премногу слобода им се дава некогаш на "Невладини организации" "Градоначалници како РУФИ" кој ако позбора уште малце може и се да го снајди......Не го кривете полицаецот кога цела виситн а не ја знаете, греота е ова него што му се случи, другите ни 0,5% нме ги жалам, си го добија тоа што го бараа....

ovdeka edino sto snosi odgovornost e Ministerkata i nikoj drug
a policaecot e so polno pravo i dejstvuval vo SAMOODBRANA !!!!
--- надополнето: 1 март 2012 во 18:37 ---
И не вреѓај многу подобро е.
JAS VREJGAM ILI TI POCNA!!!

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
ovdeka edino sto snosi odgovornost e Ministerkata i nikoj drug
a policaecot e so polno pravo i dejstvuval vo SAMOODBRANA !!!!
--- надополнето: 1 март 2012 во 18:37 ---

JAS VREJGAM ILI TI POCNA!!!
Ја ги вреѓав тој што кажал дека полицијата е одговорна што значи ставајќи го во ист кош и тој што немал никаква можност освен да се одбрани себеси и ќерката. :)

S

Shellshock nam67

Гостин
Ја ги вреѓав тој што кажал дека полицијата е одговорна што значи ставајќи го во ист кош и тој што немал никаква можност освен да се одбрани себеси и ќерката. :)
ok ti se izvinuvam ce go izbrisam postot :) se slagam so tebe (y)

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Ах да гледавте сега вести на Канал5 ќе слушневте што скандираа во Скопје додека се собираа...

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Ах да гледавте сега вести на Канал5 ќе слушневте што скандираа во Скопје додека се собираа...
Да годам......Каури, Викај ме Илирида, Смрт за каури, ГОлема Албанија??....

ok ti se izvinuvam ce go izbrisam postot :) se slagam so tebe (y)

Тих го полнев пиштолот сега ке идев хахахахаахаха :D ....

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.705
Поени од реакции
31.770
spored naslovot izleguva deka cela makedonija bara ostavka ,,,,,,,,,,posoodvetno bi bilo naslovot da glasi

grupa na zainteresirani albanci zaedno so antivladini grupi baraat ostavka od ministerkata

so naslovot na temata i mene me stava vo ist kosh so onie shto denes protestiraa na ploshtadot vo skopje,,,,,,,,,,,so koe pravo i mene me vmeshuva i me stava vo ovaa tolpa kreatorot na naslovot,,,,,,,,

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Не горело македонското знаме???

S

Shellshock nam67

Гостин
se dodeka vo makedonija ne se snosi odgovronost od nadleznite bez razlika za koja vladeacka elita partija koalicija ili sto bilo !!!
Makedonija nema da trgne napred
a tie ce si skandiraat i ponataka toa im e rabota

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.528
Поени од реакции
9.397
темава е жива глупост, после ваков настан да бараш одговрност од министеркава, мислам нема врска, да беше после некој други настани ајде де,ама овде за што се бара одговорност,дека полицаецот се борел за животот негов и на неговото дете,...срамно е какви партиски потчкоци крепи земјава.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom