Која будала видов пишала “ Стварно за 2 тегли ајвар се работат“? Па од луд има полуд, али некј држи рекорди за најлуд! Добро, овие од вечер , коа ќе објават статија и како и да е било кој македонски медиум, порано строго статите беа засновани на потврдени информации,а сеа еден тон текстови изнапишале, кој ништо чудно да се плод на фантазијата на авторот, како резултат на неостварена желба - секс со школарки студентки професорици итн...
Па добро бе луѓе до кај ова ќе иде, и ја сум седел во интернати, па ова го немало како што е во статиите. Курви или да ги речеме ете лесни девојки за материјална користи ги има секаде, али за 2 тегли ајвар, ни ратка од прилеп нема да ви дај.
Такви лесни женски секогаш си се дел од друга елита и не одат со секој, што е најбитно.И кога сум седел во интернат истото се случуваше, секој го знаат, али “колку тежи“ а не кој е и што е, таквите се осеќаат како дел од елитата и постојано се мафтаат со богати грци што идат низ битола, со постари, со попознати фаци , онаму кај што можат да искористат, и не се баш и лесни таквите. Ова што е опишано во статииве, за 300 денари пушење,2000ки швркање, е жива глупост, па толку ефтино незнам ни дали оние кај мтв камењарките ќе ви даат. Факт број 1 е дека е жива глупост статијата. Факт број 2 е дека не само во скопје студентските, туку и во секој , секаде има “испуштени телиња“ па се што лета се јаде, се сексаат лесно, се муваат лесно, фаќаат по 3ца дечковци во една вечер, некој со осет за бизнис и трговија го преточуваат истото и во ценовник, али сигурно не важи за секој, туку самите си бираат од која елита ќе бидат луѓето.
Од овој муабет, можи да се заклучи дека македонското новинарство гадно зацапало во гомненици, сите шпекулации, теории на заговори, озборувања овие ги преточуваат во реалност и статии на весникот. Па добро бе, со оваа статија, колку само ќе им сјебат работа на домовите, далје, кога васко од кавадарци ќе ја прати сега ќерка му да студира скопје во студентски, од самото читање на вакви статии по весниците, ќе речи, добро бе мама му, дури оди да се пусти таму, има да работи на лозјето кај мене и поеќе пари ќе има. Далје, што кога некој има ќерка пратено таму, а си ја знае ко не многу мирна, па дење ноќе нема умот да му дојди при себе, мислам ова не само што ги мава в корен сите нормални работи туку и ги заменува со крајно неморални а према мене и измислени сцени. Оваа слика ја направивте, ко да сме во некој амерички студентски испустен дом, али таму за гратис се рокаат, ова мора да е некоја најбатал земја...е па македонија, со македонски печат. Што викат, сам себе го убијал, е кај нас ти е ова, секој сам против себе си...