Калиопи на Евровизија 2012

Член од
22 ноември 2008
Мислења
673
Поени од реакции
102
Како почна песната си реков старомодна, онака само калвир и виолина, но после интересно се разви со доста инструменти и добра кореографија. Па колку да критикувавме јас искрено сега очекувам да влеземе во финале а таму се знае дека се е местено али би требало да сме во првите 10.
Ако имаш екстра добра песна нема ништо наместено,генерално секогаш првите пет песни биле добри и слушани.Искрено очекував нешто повеќе.Сега као леле па политика има таму па она ова,тоа е исто ко сега фудбалериве што доживеаа вечерва дебакл,па криви ќе им бидат судиите.

S

Sheldon Cooper

Гостин
Македонската верзија е одлична и песната е супер, бугарската е многу „mainstream“.. копија од романските денс песни. Само за МТВ имам негативна критика ама тоа не е ништо ново

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Ако имаш екстра добра песна нема ништо наместено,генерално секогаш првите пет песни биле добри и слушани.Искрено очекував нешто повеќе.Сега као леле па политика има таму па она ова,тоа е исто ко сега фудбалериве што доживеаа вечерва дебакл,па криви ќе им бидат судиите.
Мислев за прво место тешко да ни дадатм колку и да иамем екстра песна зашто големи пари се вртат и организација треба, сала и слично. Нели гледате се кај богати земји се паѓа да победуваат.

Но битно е дека песната е ок, кореографијата е супер, и имаме шанси за добар палсамн, подршка од мене, иако критикував но кога нешто е добро не можам да негирам туку да го подржам.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
катастрофа е песната на Каљопа,инаку еве ја Бугарската ај лов ју соу маааач.........
Не ја сакам Калиопи ама од оваа „обичам“ десет пати ќе биде подобра.
Само на крај ја фатив песната на Калопа, кога ќе ја најдете ставете да видиме што направила. Како и од сите досега очекувам да влезе во финале, кога ќе влезе во финале очекувам победа. Скромно како и она :)

Член од
5 август 2007
Мислења
3.586
Поени од реакции
2.608
Е добро шо очекувавте, Bohemian Rhapsody? Песнава, мене лично ми се бендисува. Ако би се прашал јас, лично, електричната гитара би ја заменил со некој моќни orchestral strings, ама то е субјективно мислење. Додуша, не ми се тука слушалките, на лаптоп ја слушав, па звуко е катастрофа, ама искрено ми се бендиса. Е сеа, додуша, факт е дека, во песнава не е изваен максимумот од вокалот на Калиопи, како пример во Бато, али се на се, добра песничка...

P

PewDiePie

Гостин
Еј па песната не е лоша бе,сеа ако сакате да мрчите по дифолт ок.

Јас барем очекував нешто лошо како рун дум дум,ама оваа е добра.

Има палец од мене.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Еј па песната не е лоша бе,сеа ако сакате да мрчите по дифолт ок.

Јас барем очекував нешто лошо како рун дум дум,ама оваа е добра.

Има палец од мене.
Калиопи има многу подобри песни од оваа.
Многу.
Може после неколку пати ќе ми влезе во уво, ама вака од прв пат не ми се допаѓа.

Член од
31 декември 2007
Мислења
441
Поени од реакции
111
има потенцијал ,а зошто толку лоша продукција(n)

Kajgana Shop

На врв Bottom