Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Оваа или нешто сум помешала?[/quote]

ти благодарам многу.... таа е ;)

ајде помагајте :) ми текна на стиховите а ич не ми текнуе од кој е песната
вака некако одеа.. "твоето име на брегот го напишаав.." и натаму незнам у памет ми е цел ден песнава а не ми текнуе ни како се вика ни од кој е :)

Песната кој е во позадина дури ги прогласуваат номинираните за Оскар Мартин Скорсезе во 2007? Еве го видеото.

песна нешто за љубов беше од познат маж на пијано свири некаде 90ти години уфф не ми текнуваа :(

Која е песната чиј спот е црно бел, тажен. На пејачот му умираат децата ( и жената најверојатно) ??? Тој оди во затвор.. така нешто... инаку бенд пее но не ми текнува кој :( anyone?

Ја слушнав песнава на радио, дел од текстот иде нешто вака

'cesto mi se slucuva silno da te cuvstvuvam prijatelke
dovolno e tesko sto ne smeam da pomislam za tebe
a ti ne si svesna ne zeno lesna
zboruvas za intimni prijateli avanturi i se
a za mene ne'

да не знае некој од кого е песнава и како се вика?
рокче е, нешо ко пеницилин у тој фазон :)

Вчера на Телма начекав една емисија за песни од 80', и пуштија еден дел од рефренот одеше вака: "faith to great", бендот е од Америка.

Човек да ви ги чита објаснувањава и да се смее :)
песна нешто за љубов беше од познат маж на пијано свири некаде 90ти години уфф не ми текнуваа :(
Може е оваа? Не е 90ти, ама тој звук го има :)

Песнава ја слушнав на свирка на Србиновски, единствено што запамтив беше рефренот:Hey I ама двете зборчиња онака долги и развлечени.

Ај една српска песна,машко ја пее си реков ке ја запамтам ама ништо,нешто од текстот идеше i ta vatra raspali(или razgori) sama......

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom