Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
Jas zagaziv ne veruvav vo ljubbov ama to me kaznuva vo posledno vreme na sekoj cekor, vcera se sretnav so edno devojce i od ko go vidov i od ko se podruzivme malku samo vo nego mi e pametot, ko ce zamizam pogledot i go gledam non stop...abe jbg upm tolku sum zatreskan so dva dena oko neam sklopeno.......i ne mozam da spijam

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Jas zagaziv ne veruvav vo ljubbov ama to me kaznuva vo posledno vreme na sekoj cekor, vcera se sretnav so edno devojce i od ko go vidov i od ko se podruzivme malku samo vo nego mi e pametot, ko ce zamizam pogledot i go gledam non stop...abe jbg upm tolku sum zatreskan so dva dena oko neam sklopeno.......i ne mozam da spijam
Бидејќи ти го прочитав предходниот пост само ќе ти речам дека ти си "очаен" да бидеш заљубен. И мислиш дека со затрескување во некоја што си ја видел два пати заљубен си и средена е работата. Љубовта е чудна работа пријателе, на моменти ќе уживаш во неа, на моменти ќе ти се гади. Биди прибран и реагирај искулирано на работите, излезете си на кафе се со ред нека си оди, и не и покажуј дека си затрескан воа неа, пошо ќе си игра мајтап со тебе да знаеш, да не ни плачеш после по форум.

Член од
28 февруари 2012
Мислења
4
Поени од реакции
0
dali e mozno ... posle edna partija da stanis da svrsis rabota nadvor da go izbrisis i da legnis po eden saat ipol pak da naprajs uste ena partija ... mozi da zabremeni ili ?
--- надополнето: 29 февруари 2012 во 01:08 ---
dali e mozno... od ko ce sfrisis rabota ednas... da stanis da se izbrises i pak da legnes...po eden satipol odmor pak da imas odnosi...dali e mozno da ostanalo nesto vo mocnio kanal i da navlezi vo matkata ....mozi da zabremeni ili da spijam rajat

Член од
28 февруари 2009
Мислења
284
Поени од реакции
138
dali e mozno ... posle edna partija da stanis da svrsis rabota nadvor da go izbrisis i da legnis po eden saat ipol pak da naprajs uste ena partija ... mozi da zabremeni ili ?
dali e mozno... od ko ce sfrisis rabota ednas... da stanis da se izbrises i pak da legnes...po eden satipol odmor pak da imas odnosi...dali e mozno da ostanalo nesto vo mocnio kanal i da navlezi vo matkata ....mozi da zabremeni ili da spijam rajat

99 % нема шанси ! мирно спиј ! :)

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Odi kupi i cvekence i kazi i deka si ludo zaljuben vo nea i ne mozes da spies od nejziniot pogled <3

N

Nessa Alcarin

Гостин
Друг пат, пред вагинален првин орален, за секој случај, ако останало нешто да подзачисти девојката :) И ако ептен не си сигурен пилула ден потоа Норлево, само пази не се за секојдневна употреба, да кажеме еднаш во 2 месеци или повеќе...

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.040
Поени од реакции
2.130
Ко прво Здраво на сите , дојде на ова дереџе , што треба да барам совети од вас :facepalm: Но ако , и тоа за луге нели?! .. Е вака и јас да примам некој топол совет од вас , бидејки не знам што да правам..
Значи вака имав девојка но раскинавме ова лето (2011) Во Август на почетоков , поради неважни причини ...и потоа ја немав видено повеке време , но сега пред 2/3 месеци почнав да ја гледам се почесто и почесто , и кога ја гледам , и со самата помисла на неа се повеке и повеке ме боли раскинувањето , еве веке овој месец , речиси скоро секој ден ја гледам ..а и сеуште сум залубен во неа , но мислам дека и таа е во мене бидејки кога ке ја видам , секогаш ја факам како гледа во мене , ме поздравува по другари , другарки.....па ако може нешто советче и за мене ..:love:

Член од
23 март 2011
Мислења
626
Поени од реакции
323
Ко прво Здраво на сите , дојде на ова дереџе , што треба да барам совети од вас :facepalm: Но ако , и тоа за луге нели?! .. Е вака и јас да примам некој топол совет од вас , бидејки не знам што да правам..
Значи вака имав девојка но раскинавме ова лето (2011) Во Август на почетоков , поради неважни причини ...и потоа ја немав видено повеке време , но сега пред 2/3 месеци почнав да ја гледам се почесто и почесто , и кога ја гледам , и со самата помисла на неа се повеке и повеке ме боли раскинувањето , еве веке овој месец , речиси скоро секој ден ја гледам ..а и сеуште сум залубен во неа , но мислам дека и таа е во мене бидејки кога ке ја видам , секогаш ја факам како гледа во мене , ме поздравува по другари , другарки.....па ако може нешто советче и за мене ..:love:
ако си раскинал од причини како варање,недоверба,лажење,те советувам да не превземаш ништо,а ако сте се скарале за глупост,можеш..само што јас имам едно мото:
„да била добра,не би била бифша“

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.431
Поени од реакции
11.349
јави и се де штом уште те значи, немора одма да праиш нешто само да опипаш да видиш како стојат работите :) искрено мислам една прошетка и еден опуштен муабет со нејзе ке промени нешто ;)

и остај го овој никац заедно со неговата смотана фраза, као демек он е идеалниот а сите негови бивши нечинеле:facepalm:

Член од
23 март 2011
Мислења
626
Поени од реакции
323
јави и се де штом уште те значи, немора одма да праиш нешто само да опипаш да видиш како стојат работите :) искрено мислам една прошетка и еден опуштен муабет со нејзе ке промени нешто ;)

и остај го овој никац заедно со неговата смотана фраза, као демек он е идеалниот а сите негови бивши нечинеле:facepalm:
ХАХАХАХАХА...не бе брат,послушај го ван гог..носи ја на прошетка,измрзнете,те боли уво битно си шетал...
а за твоја информација су Викацот не никацот...

Epics™

Академски граѓанин
Член од
29 септември 2011
Мислења
1.590
Поени од реакции
3.891
Донекаде би се согласил со советот што ти го даде Викацот.
Доколку сте раскинале од причина како што е варање ( доколку те варала ), јас ти советувам да не превземаш ништо, бидејќи пак би го направила истото, знаеш како велат "Волкот го менува крзното, но не и карактерот".
А доколку сте раскинале поради некоја ситница или глупост, викни ја на кафе, и покрај се нема што да изгубиш.

Ајде, со среќа.

bokser_mk

Баксуз
Член од
29 јануари 2012
Мислења
1.363
Поени од реакции
1.831
ne mislav deka ke mi treba sovet ali aj
Neznam kako da postapam
Ima edna devojka non stop pominuva ka jmene na rabota i nonstop se zezame si praime moabet vo smisol
sto prais kako si so ima novo ali onaka nabrzinka na pominuvanje
samo onaka se znaeme
Se mislam dali sledniot pat koa ke mi pomine da ja pokanam na kafe ili slicno neso ....
Ali glupo mi e nezz ni kako se vika seuste ...Pa dilemata e da ja prasam ili ne ..
sto mislite....

Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357
Neznam kako da postapam
Ima edna devojka non stop pominuva ka jmene na rabota i nonstop se zezame si praime moabet vo smisol
samo onaka se znaeme
Se mislam dali sledniot pat koa ke mi pomine da ja pokanam na kafe ili slicno neso ....
Ali glupo mi e nezz ni kako se vika seuste ...Pa dilemata e da ja prasam ili ne ..
sto mislite....
Ако ти речеме- Да, ќе ја поканиш?

Член од
13 мај 2010
Мислења
569
Поени од реакции
437
Neznam kako da postapam
samo onaka se znaeme
sto mislite....
Не знаеш како се вика? Прашај ја.
Сакаш да излезиш со неа? Покани ја.
Просто како грав.
После жените биле комплицирани, вакви, такви, онакви :P

Kajgana Shop

На врв Bottom