Jas nemam videno na All Star natprevar (imam gledano se od 1990 navamu a i retro utakmici 1977, 1984/87 !) igrac od prvata postava, so ogled kolku spektakularno go najvuvaat (i osobeno poseldnive 5-6 e prenatrupano so koreografija/efekti) celo vreme da gi drzi racete V dzep, pa duri i imeto koga mu go spomnaa duri togash samo ednava raka ja izvadi na zorle, da im otpozdravi.......toa najmalku go ocekuvav od KObe............ti kolku sakash brani go ........ama coekov e PROST......vo takvi momenti toa samo moze nekoj da go napravi za da si dade na znacenje/ego....demek nego seedno mu e so go odbrale........znaete jas sum kobe bryant...........ko taksi da ceka za bolnica na -30 sabajle a ova mu kasni 10 min.........seljak, nema ponashanje dzabe prsteni
До толку ти е трн у око чоеков, да ти пак пишуваш реферат за рацете на Коби а 100 пати полоша работа пристрасно занемаруваш, а тоа е намерниот прекршок направен од страна на Вејд кој како и да ја вртиш, сериозно го повреди Коби кога ќе се земат во предвид стандардите на еден олстар, и сам го призна тоа, дека намерно фаулирал, ја па не памтам ваков груб прекршок при еден олстар каде малоумно е да повредиш еден играч при обид лесно да поентира ... што е и една од суштините на олстарот денес, да се дозволат атракции на противникот односно лесни поени.
Леброн емисија направи за неговата Одлука, оној кој ти го нарекуваш Крал, а тебе ти сметало тоа што Коби го праел со рацете ... сериозно
Па и цели постови пишуваш за тоа, ја незнаев дека од 90та до сеа ти глеаш внимателно кој што прави при претставувањето, ко да е битно тоа и ко да треба да не интересира.
i za toa so postignal nema zbor........ama nepotrebno ja svrte temava all star so Kobe VS svetot.............odmori malce ..............5 seminarski za bryant (so korici, so spirala) ekspresno gi svitka za sekunda (duri i ja ti zaviduvam)............ami tolku im cuka na forumov i odma da ti se pridruzat brakata od advokatska kancelarija LA so najglupite diskussii ovoj VS onoj vs toj.............
Читај си ги твоите постови кога станува збор за .... семинарски, еве една од нив на пример каде повторно се обидуваш да протнеш нешто што е тотално небитно, ирелевантно, кога е во прашање олстарот и да го преувеличиш ко кузнае што да е, ја не видов друг да се замара со ова а америте знаат некад да се фатат за вакви глупи работи. Ако некој непотребно го врти муабетот тука тоа си ти, зашто начнуваш тема со наслов '' рацете на Коби при претставувањето ''.
i ne dramatiziraj tolku za Wade ......covekot ne beshe tolku grub..........nekogash malku e dovolno za belja........(so potres igral, so infuzija......zatoa promashuval.....celi filmovi se iznapravija, pa eve kaj e Hollywood )
Не е изводливо да не е толку груб кога за време на олстар скршил некому нос и му предизвикал благ потрес на мозок при ситуација кога овој можел лесно да поентира ... на олстар.
И кога сме кај драматизириањето, читај се ти што пишуваш ... за рацете на Коби. Тоа е драматизирање, не ова моево, фаулот на Вејд сите го осудија а исто и неговиот однос потоа да не се извини.
(VO KONTEKST NA WADE I LICNITE) koga sme kaj grubata igra/fauli odi svrti postari all star utkmici koga se igrashe najnormalno....t.e. po nishto all starot ne se izdvojuvashe od obicna utakmica, samo so najdobrite.....odbrana 1/1, kolektivna so prevzemanje.....tempo/intensitet na nivo (ne samo trcanje ko ulavi i besenje na obrac)......i se pravea 20 licni uhste 1 cetvrtina.....banani kolku sakash ...........cepelin da.....3-4 a ne 100 sekoj 2 napad........celi 48 min se igrashe pod GAS.......poslednive godini toa all starov se transfromirashe vo "drugarce, de trgnise da ja zabijam, te molam ostaj me, merak mi e mnogu " i sebichenje do besvest i licna statistika
Се согласувам, ама после фијаското од претходната вечер, не беше случајно тоа што се случуваше во Неделата.
i drug pat citaj gi poarno moite tekstovi.........i ne vrti temi...........
Ги читам, но тоа не значи кога некој нешто ќе начека у твој пост а истото му нема никаква смисла, ниту поента, ниту некаква поврзаност со оваа игра, дека не смее да ти контрира ... на форум.
--- надополнето: 28 февруари 2012 во 16:15 ---
Абе со самото тоа што Кралот го нарекуваат ЛеКвин се гледа кој од кого има комплекси. Немам ништо што да кажам, освен продолжите со вашиот муабет, Марли многу убаво кажа. Леброн сигурно ќе земе титула кога тогаш, можеби и не , но како играч е голем и тоа не сега, уште во раните години се гледаше, како што се гледа дека ќе биде ГОЛЕМ и Дурант макар и не освоил ништо.
Зборот комплекс ... you don't get it, не гледам како некој фан на Лејкерс би имал некаков комплекс од тој човек, а Леброн а Баднинџер мене исто ми се фаќа, и било кој друг фан на други екипи во НБА. Срамота е и човек да има некаков комплекс од играч во ова првенство, поготово од Леброн.
А lequeen е надимак на место за некој кој самиот себеси се прогласува за ... Крал. Самобендисаност левел Леброн. Чекај, нека освои нешто, нека биде емвипи у Финале, нека не се губи кога е најпотребен на тимот па после нека се нарекува крал а не да кажуе после губење у финале дека луѓето што го критикувале утре ќе се разбуделе пак у нивните бедни животи. Со други зборови, сам си го бараше со тој негов однос. Не гледам некој да го руга Дурантула, или Роуз од Чикаго на ваков начин.