Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

G

Gray Foxx

Гостин
^
Добро бе вие двајцата шо ќе се упознавате да ми ги јадете јајцата. :)
Се знаете.
Ти текнува коа се спушти од пола скали качени накај костурница оти си се плашела од височина и коа Рази трчкаше по тебе како кученце?
Па после се спушти Иван, па ја, Стефан и пријателот смарт ес. :icon_lol:
Туку до душа може од негативниот вајб шо го испушташе ванабигерилава сте се заборавиле.

A

AnFem

Гостин
^
Се знаете.
Ти текнува коа се спушти од пола скали качени накај костурница оти си се плашела од височина и коа Рази трчкаше по тебе како кученце?
Туку до душа може од негативниот вајб шо го испушташе ванабигерилава сте се заборавиле.
Omfg! Сега се сетив и ебено се извинувам! Не бев у форма таа вечер и плус мразам тутун! :)
(Да бидам искрена, не ви ги паметам ни фаците)
Нема веза, пак ќе се видиме, овој пат нема да бидам така негативна... Ако нема тутун! :)
И Рази не трчаше по мене како кученце! -.-
Немам јас ташна поголема од него! :pos:

G

Gray Foxx

Гостин
И Рази не трчаше по мене како кученце! -.-
Немам јас ташна поголема од него! :pos:
Добро де, ајде нека биде како детенце по дадилката. :)
Silly me. Не би сакал да му го нарушам тешко стекнатиот форумски џедај статус.
Иначе фаците не се тие што треба да ги памтиш, посебно коа ќе земеш каква вечер беше тоа полна со искривености и неправилности. :)
Поздрави и честитки. :rolleyes:

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.779
Поени од реакции
8.235
^
Се знаете.
Да бееее. Се знаат. :D
Делот со кученца и wannabe џедаи не го коментирам, се е до перцепција...ама ако делот со негативниот вајб не беше сарказам, тогаш и ти имаш амнезија. Добра дешавка беше тоа. :)

G

Gray Foxx

Гостин
Да бееее. Се знаат. :D
Делот со кученца и wannabe џедаи не го коментирам, се е до перцепција...ама ако делот со негативниот вајб не беше сарказам, тогаш и ти имаш амнезија. Добра дешавка беше тоа. :)
Пеер затоа напоменав ванабигерилата дека вадеше негативен вајб и ете она ги наведе причините. Ние феноменално си поминавме, јасно е тоа. :)
Иначе пеер јако беше, она се спушта и ти и викаш шо ти стана бре и глеаш дека нешто нема реакција тргна по нејзе. И сега додека праевме муабет нешо Иван се заќути, виде не виде и он тргна надоле. Chain reaction. А смартесов ми објаснуеше за начинот на перцепирање и можноста за бесмртност. Значи клучен збор, ми објаснуеше. :)
И анфем да знаеш дека системот ТЕ САКА! :icon_lol:

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Ја поима неам за шо праите муабет -.-
Не се сеќавам на никаква женка таа вечер, ама, ич.
Too damn high, i guess...

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.779
Поени од реакции
8.235
Ја поима неам за шо праите муабет -.-
Не се сеќавам на никаква женка таа вечер, ама, ич.
Too damn high, i guess...
Да не ја правиме темава чат, ова ми е последен офтопик.
Не да беше! Еден момент те гледам си стоиш до една врба и си праиш муабет нешто. Си викам шо му е на овој истрипаниов, дај да го проверам...и пеер идам и те гледам спушташ слушалка. Да не се избрукам оти уствари ја сум трипал, муабет нешто ти отворив, ти нешто сосем трето ми врати и заклучив дека и двајцата сме за никаде.
А, за да те потсетам, она е девојката со која се заебававме за тоа типчето шо се упука во фаца. И само она се смееше со нас.

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Да не ја правиме темава чат, ова ми е последен офтопик.
Не да беше! Еден момент те гледам си стоиш до една врба и си праиш муабет нешто. Си викам шо му е на овој истрипаниов, дај да го проверам...и пеер идам и те гледам спушташ слушалка. Да не се избрукам оти уствари ја сум трипал, муабет нешто ти отворив, ти нешто сосем трето ми врати и заклучив дека и двајцата сме за никаде.
А, за да те потсетам, она е девојката со која се заебававме за тоа типчето шо се упука во фаца. И само она се смееше со нас.
Аааааааааааааахахахаахахаа :pos::pos::pos::pos:
Али џабе! Пак не и памтам ни лик ни обем, ќе мора пак да не запознаеш ^^
<3
--- надополнето: 27 февруари 2012 во 20:06 ---
Ејх, па да не ја правиме темава чат.. седиии :))
Јаката тема :))

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
со леандра - таjа е jака пичка :vozbud: :cuc: :pipi:
Бугарче ќе треба и средство за дезинфекција да носам со мене на трошок ќе ме ставиш за едно поздравување.

Kajgana Shop

На врв Bottom