Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Најарно ке биде тебе да те пратиме од форумов како најпаметен да им влезеш во федерацијата и да ги опраиш малце
--- надополнето: 28 февруари 2012 во 07:14 ---

За ова и двајцата требаше да добијат казни а ете ниту еден не доби така да фер на крај пак :ROFLMAO:
--- надополнето: 28 февруари 2012 во 07:17 ---

Другар, јас како што гледам вие сте влезени во тој филм многу повеќе од нас.Видете се само што пишувате.Со Ночерино и Мунтари сакате титула да освоите :pos:, видовте дека нема да можете така лесно па ајде Јувентус го местат да ја освои.По патетично од ова здравје....дека има грешки има, ама ги имало против сите екипи.Јувентус годинава најмалку доби помош од судиите а према вас бил местен за титула.Ма немој да ме јебеш бре што би рекол Кили.Уклучи телевизор малце кога ќе игра Јуве на следниве неколку утакмици па ке правиме маубет после тоа.
Е ова не мислев дека ќе го прочитам! Па Ночерино им 8 гола дадено, Мунтари 2 утакмици 2 гола, ај не се само головите.Згора на тоа играат подобро од сите ваши играчи во средината заедно!

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Какви дефанзивци? Ја имаме најдобрата одбрана во италија (според прикажаното до сега).Ночерино и Мунтари ви дојдоа као нас Барзаљи и Пирло.Никој не очекуваше многу од нив а изненадија и се покажаа во одлично светло.Али Јуве се реконструираше и правеше тим колку да се врати на врвот и да биде дел од водечките екипи па затоа и земаше позајмици и вакви играчи.А Милан бранеше титула и јасно кажа дека ке ја брани сезонава титулата и зема вакви играчи што е коцкање според мене.Тоа што изиграа добро до сега е изненадување за сите и не е баш нешто што можеш да го предвидиш па да речеш дека е добар потег на управата...Јуве не појде да освои титула пак ке кажам, слабата конкуренција во серија а ни го овозможи ова.Јуве не градеше тим за титула годинава, едноставно се погодија работите и еве ни шанса сега....

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
Какви дефанзивци? Ја имаме најдобрата одбрана во италија (според прикажаното до сега).Ночерино и Мунтари ви дојдоа као нас Барзаљи и Пирло.Никој не очекуваше многу од нив а изненадија и се покажаа во одлично светло.Али Јуве се реконструираше и правеше тим колку да се врати на врвот и да биде дел од водечките екипи па затоа и земаше позајмици и вакви играчи.А Милан бранеше титула и јасно кажа дека ке ја брани сезонава титулата и зема вакви играчи што е коцкање според мене.Тоа што изиграа добро до сега е изненадување за сите и не е баш нешто што можеш да го предвидиш па да речеш дека е добар потег на управата...Јуве не појде да освои титула пак ке кажам, слабата конкуренција во серија а ни го овозможи ова.Јуве не градеше тим за титула годинава, едноставно се погодија работите и еве ни шанса сега....
Лепи, што се бламираш ? Смешен си ! На кого дојде да му продаваш приказни за мали деца ? Јувентус може немал таква цел пред да почне првенството дека ќе биде во можност да брка титула во Сериа А, но со ваков тек на настаните можам да кажам дека моментално главна цел на Јувентус и сите фанови сигурно е да станат повторно шампиони, за тоа вакви приказни не ни продавај молим те. Гомила играчи донесе Јувентус и потроши милиони стотици евра пре да почне првенството, додека Милан со парталите од други тимови прави нешто што ни еден тим моментлно во светот не е способен да го изгради и е жив пример дека не е се до стотиците милиони фрлени за играчи и е конкурентен на сите фронтови моментално.

Па поголем ризик е да фрлиш 15 милиони за Вучинич и 18 милиони за Матри тотал него било кој трансфер Милан што го договорил задњиве 3 години, а и годините претходно со вашите такозвани добри трансфери како Сисоко, Диего кој нели под дифолт не се ризик трансфери ви искочија тотална смешка. Трансферите никогаш неможеш да ги предвидиш тоа е едноставно коцка безразлика колку е добар играчот и Челзи фрли 50 милиони евра за Торес па што искочи на крај ? Реал фрли 65 милиони евра за Кака што искочи на крај? Али што да се објаснуем со тебе кога 99% од фановите на Јуве се тврдоглави тапоглавци нешто најстрашно ем имаат лошо мислење и тотално погрешно ем никако неможат да увидат дека работите изгледаат малце другачие.

С

сашенко

Гостин
До пред некое коло (а верувам и сеуште е така) статистички Милан сезонава поминал најмногу денови со повредени играчи од сите клубови во серија а, во еден момент и 14 играчи беа повредени што беше клубски рекорд. Додека Јуве поминале најмалку денови со повредени играчи во цела серија а. Незнам зошто цело време го игнорирате тој факт, или пак се плашите да ја замислите каква ќе беше табелата доколку Милан беше на исто ниво со Јуве кога станува збор за повреди. Ова го кажувам не затоа што сакам да се вадам на повреди, туку затоа што го критикувате Милан на работи кои се тесно поврзани со повредите. Еве Пирло ако се повредеше во првата полусезона и како негова замена играше Пациенца, како ќе изгледаше ние тука да збориме дека овие Јуве се занесуваат и со Пациенца сакаат да освојат титула. Не ви држи вода муабетот затоа што пола од фудбалерите на Милан што ги криткувавте би биле втора постава доколку Милан беше комплетен.

Не сум негирал дека Милан е поквалитетен тим од Јувентус.Барем не последниве 2 години.Јуве има тимска игра годинава и благодарение на тоа се овие резултати.Додека Милан има многу поквалитетни поединци и тоа е факт кој е срамота више да кажете дека никој не ви го признал.Друго, повредите на играчите не се ради "па немаше среќа и се повреди" :tapp:.Јуве смени доктори и медицински екипи и годинава си немаат проблем со повреди така да тоа си е политика на тимот.Вие изгледа вашите играчи ги оставате на милост и немилост на природата:pos:ВАШ ПРОБЛЕМ.Исто, црвените картони што ги добиваат вашите играчи срамота е више судиите да ги кривите за тоа.Ибра како да го заборавивте каков играч беше уште у Интер и Барса.Тоа што вашата политика за играчи е донеси го без разлика од каде и каков само да е квалитетен е ваш ризик.Вие имате квалитетна екипа, најбољи во италија сигурно ама тоа што некој добива црвени картони на секоја втора утакмица е ризикот кој доаѓа со таа политика на донасање играчи.Тоа е ваш проблем, преваспитајте си го:pos:, срамоа е да се криви некој друг ради тоа.Само ме интересира дали приметивте вие, пошто е ептен очигледно дека деновиве сите ваши маубети се вртат околу ЗАМИСЛИ ДА!!!
  1. Замисли да не ни беа повредени овие играчи
  2. Замисли вие да имавте повредени играчи
  3. Замисли шо ке беше ако беше 2-0
  4. Замисли овој да ни беше во форма
  5. Замисли овој да не добиеше црвен
  6. Ке победевме ама Италијаниве со сила го прават Јувентус шампион да биде:tapp:

Не е малце глупаво? Јас неможам да кажам точно на која утакмица како било судено и дали имало корист за Јуве или за Милан повеќе во теков на сезонава ама ако Јуве беше местен за титула како што викаат некои од вас тогаш Јуве немаше да има 200 нерешени годинава.Пола од нив беа добиени утакмици и гол разлика беше во прашање што ако Јуве местел сигурно ке го добиел тој гол.Сите муабети тука паѓаат во вода околу тоа.

За да им одговорам и на оние Мунтари-Ночерино дефендерс :pos: си пишува во постот погоре дека тоа се изненадувања годинава исто како Пирло и Барзаљи.Никаде не се негира тоа што го покажаа годинава....

С

сашенко

Гостин
Лепи, што се бламираш ? Смешен си ! На кого дојде да му продаваш приказни за мали деца ? Јувентус може немал таква цел пред да почне првенството дека ќе биде во можност да брка титула во Сериа А, но со ваков тек на настаните можам да кажам дека моментално главна цел на Јувентус и сите фанови сигурно е да станат повторно шампиони, .

Прв болд - точно
Втор болд - точно
И никогаш не е негирано ова.....
--- надополнето: 28 февруари 2012 во 15:17 ---
СаШеНкО мИ гО пОтЕчЕ! аМаН еЈ!
Си пишувам на јавен форум не кај тебе у приватна порака или кај тебе у маало па да се буниш....

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Пишуваш со големи букви- се дереш! Пишуваш со мали-номално пишуваш!

А што ти значи ова „СаШеНкО“? Икање?

Да не бидам оф топик: Шарави: Ако Ибра играше, ќе беше суспендиран 10 натпревари!

Колку е само во право еј :pos:

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
До пред некое коло (а верувам и сеуште е така) статистички Милан сезонава поминал најмногу денови со повредени играчи од сите клубови во серија а, во еден момент и 14 играчи беа повредени што беше клубски рекорд. Додека Јуве поминале најмалку денови со повредени играчи во цела серија а. Незнам зошто цело време го игнорирате тој факт, или пак се плашите да ја замислите каква ќе беше табелата доколку Милан беше на исто ниво со Јуве кога станува збор за повреди. Ова го кажувам не затоа што сакам да се вадам на повреди, туку затоа што го критикувате Милан на работи кои се тесно поврзани со повредите. Еве Пирло ако се повредеше во првата полусезона и како негова замена играше Пациенца, како ќе изгледаше ние тука да збориме дека овие Јуве се занесуваат и со Пациенца сакаат да освојат титула. Не ви држи вода муабетот затоа што пола од фудбалерите на Милан што ги криткувавте би биле втора постава доколку Милан беше комплетен.
Сменете ги бе лекарите ...

С

сашенко

Гостин
Не бе зашто, Мунтари и Ночерино се супер момци со нив ке освојат титула поинтересно е така.Да не ме свати некој погрешно, и двајцата изиграа супер али Ночерино и Мунтари се играчи кои да не беа во Милан ништо од ова немаше да покажат.Ночерино е резултат на добрата игра на Милан.Се вклопи како така и му појде малце годинаава ама тоа е далеку од играч со кој се освојува титула.А за Мунтари имам само :pos:...и Касерес само што влезе на деби мечот 2 гола ви даде па тоа не го прави него којзнае како в играч.Се нашле на право место во право време...

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.276
Поени од реакции
8.419
Не бе зашто, Мунтари и Ночерино се супер момци со нив ке освојат титула поинтересно е така.Да не ме свати некој погрешно, и двајцата изиграа супер али Ночерино и Мунтари се играчи кои да не беа во Милан ништо од ова немаше да покажат.Ночерино е резултат на добрата игра на Милан.Се вклопи како така и му појде малце годинаава ама тоа е далеку од играч со кој се освојува титула.А за Мунтари имам само :pos:...и Касерес само што влезе на деби мечот 2 гола ви даде па тоа не го прави него којзнае како в играч.Се нашле на право место во право време...
Ајде фраер да ставиме разврска и така си сигурен во титула си спремен за кладба? :)

С

сашенко

Гостин
Ајде фраер да ставиме разврска и така си сигурен во титула си спремен за кладба? :)
Кога ке ми го најдеш коментарот каде што јас сум пишал дека сум сигурен во титула :D .....пошто како што на некој му отекол од тоа што јас пишувам големи постови така и на мене ми отече секој да ми препишува некои работи на мене како му текне.Јас пишувам фер постови и си стојам зад тоа што ке го пишам.А сигурен во титула годинава немам кажано.

Последниве 2 години мојата прогноза одеше за Милан дека ке освои а јуве дека ке се бори само...АКо сакаш за тоа да се кладиме ок, ама мислам дека се слагаш и ти тука со мене

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.276
Поени од реакции
8.419
Да идеме мисла по мисла ЗНАЧИ :love: Ночерино игра во Милан ЗНАЧИ :love: Удинезе и незнам кој е друг на табелата после нив ваљда не ги мислиш за конкуренти за Сериа А, ЗНАЧИ :love: Со твојот пост директно алудираш дека тимот неможе да освои титула зошто во него игра Ночерино, ЗНАЧИ :love: Конечно после некое време мислев дека ќе прочитам паметен пост од тебе, тоа ќе го постигнеше само со пишување на ДА, ПРИФАЌАМ, ВО ШТО СЕ КЛАДИМЕ... ЗНАЧИ :love: од некои луѓе неможе да се извади памет ма колку и да си се намачил.

PUSSY:love:

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Ти кога ќе добиеш мозочен удар, и имаш проблеми со очниот нерв да си го смениш лекарот :icon_lol:

Од сите тимови во топ 6/7 Јуве се мачи со најмалку повреди затоа што не настапуваат во Европа, а не дека главната причина е лекарскиот тим.

С

сашенко

Гостин
Да идеме мисла по мисла ЗНАЧИ :love: Ночерино игра во Милан ЗНАЧИ :love: Удинезе и незнам кој е друг на табелата после нив ваљда не ги мислиш за конкуренти за Сериа А, ЗНАЧИ :love: Со твојот пост директно алудираш дека тимот неможе да освои титула зошто во него игра Ночерино, ЗНАЧИ :love: Конечно после некое време мислев дека ќе прочитам паметен пост од тебе, тоа ќе го постигнеше само со пишување на ДА, ПРИФАЌАМ, ВО ШТО СЕ КЛАДИМЕ... ЗНАЧИ :love: од некои луѓе неможе да се извади памет ма колку и да си се намачил.

PUSSY:love:
Хахахахахахахахахаха:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: ауууууу легендо од каде го извади ова жити се? Реков дека Ночерино не е човек со кој се освојува титула а и самите вие рековте дека ви е измена.Сигурно тој не ви е главниот адут.Муабетот ми е дека типот ги дал тие ебани 8 гола со кои го фалите ради добрата игра на Милан а овој само се вклопи и се наоѓа на право место во право време а не е некое играчиште како што некои тука го прават...колку да си ги оправдам претходните мислења мои за него.Каква врска има тука кој ТИМ ке го освои скудетото? Јас би сакал Јуве, реков и претходно не ни негирам дека тие сега ке се обидат да го направат тоа ама Јуве ен го сметав на старт за фаворит и ниту го сметам сега.Милан е поквалитетен тим моментално и несакам да се кладам пошто јас сум задоволен со лш за мојот тим.Зошто би се кладел кога не верувам дека ке освојат? АМА НЕ ЧИТАТЕ МИСЛЊА ДО КРАЈ ДРУГААААААААР, тоа е тешкото со повеќето на форумов....легенда си еј:pos:
--- надополнето: 28 февруари 2012 во 16:11 ---
Ти кога ќе добиеш мозочен удар, и имаш проблеми со очниот нерв да си го смениш лекарот :icon_lol:

Од сите тимови во топ 6/7 Јуве се мачи со најмалку повреди затоа што не настапуваат во Европа, а не дека главната причина е лекарскиот тим.
Ок, сигурен сум дека не мислеше на Касано, тоа е друга работа....Али види, Јуве и лани не играше многу по европа (со млади играше во лига европа колку да не ги замараат од првиот тим играчите) и беа баш одморени од европски натреварувања а пак имаа повреди премногу.Сега некои првотимци до полусезона имаа многу повеќе утакмици од некои лани што имаа до полусезона а нема никакви повреди и сите се ок.Медицинскиот тим игра голема улога и Јуве направија многу паметно што ги сменија.Незнам како стоите со тие работи али многу може да се смени со тоа.

Kajgana Shop

На врв Bottom