С
сашенко
Гостин
Најарно ке биде тебе да те пратиме од форумов како најпаметен да им влезеш во федерацијата и да ги опраиш малцеАбе Нуб еден,го виде ли нокаутот на Диаз над Бомел и колку наптревари го казнија?
Поарно нека казе федерацијата греота се Губренташиве 7-8 години немаат пехар видено со очи и ке им го дадевме уште од Август а не вака курвински.
--- надополнето: 28 февруари 2012 во 07:14 ---
За ова и двајцата требаше да добијат казни а ете ниту еден не доби така да фер на крај пакАма му врати брат за ова, после го шамареше убаво ауфф !
--- надополнето: 28 февруари 2012 во 07:17 ---
Другар, јас како што гледам вие сте влезени во тој филм многу повеќе од нас.Видете се само што пишувате.Со Ночерино и Мунтари сакате титула да освоите , видовте дека нема да можете така лесно па ајде Јувентус го местат да ја освои.По патетично од ова здравје....дека има грешки има, ама ги имало против сите екипи.Јувентус годинава најмалку доби помош од судиите а према вас бил местен за титула.Ма немој да ме јебеш бре што би рекол Кили.Уклучи телевизор малце кога ќе игра Јуве на следниве неколку утакмици па ке правиме маубет после тоа.E ајде нека дадат на ова одговор фановиве на Јуве и нека заврши... Тие си се влезени во некој филм дека на милан ми се суделе непостоечки пенали, а ако не му помагаа судиите против нас, сега дебела прашина ќе лапаја.