модерно време, прво во врска на фб па во живоОва детево Александар не го разбирам ..... Сеа сваќам дека е ОК да си имаш редовна еба секоја вечер и убавко тие, па и да си ја држиш некоја недела као демек женска, ама да си во врска на ФБ да се резилиш за една пи*ка не сваќам ....
а моментот за Саваш .... прајслес
Прегледај го приврзокот 40448
Од шо е глуп ќотек треба да јади, да ти ебам и ебење и се, оваа го еби во здрав памет....Ова детево Александар не го разбирам ..... Сеа сваќам дека е ОК да си имаш редовна еба секоја вечер и убавко тие, па и да си ја држиш некоја недела као демек женска, ама да си во врска на ФБ да се резилиш за една пи*ка не сваќам ....
а моментот за Саваш .... прајслес
Прегледај го приврзокот 40448
Абе глуп да беше ќе сфатеше досега ебагоабе може дечкото уште не ја ебал па ваа од околу со статуси го провоцира![]()
абе аман..може се пресни со врската па се срами чоекотАбе глуп да беше ќе сфатеше досега ебаго![]()
како да помогнеме...да му ја наместимеПоддршка Ацо да ја плесни Јасна...со можност ако сака да помогниме![]()
Мн јаснокако да помогнеме...да му ја наместиме![]()
море ај не ризикуј многу....незнаеш шо чува во гаќи типот...да не се каешМн јасноИли па ако сака индиректно ете јас одам курбан, тој нека ме мани мене јас неа. ке истрпам за убајна некако
![]()
![]()
море ај не ризикуј многу....незнаеш шо чува во гаќи типот...да не се каеш![]()
Дај линк или барем кажи како се вика ?МАНИЈАЦИ ПОВЕЛЕТЕ))
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Абе не ги знаеш правилата? Кога се постира вакво нешто мора и линк, во спротивно нема да ти бидат вербални сликивеМАНИЈАЦИ ПОВЕЛЕТЕ))
![]()