Drettica
Graxhanin of Severstan
- Член од
- 24 ноември 2008
- Мислења
- 12.625
- Поени од реакции
- 14.933
Не ти досади да промашуваш?Inverness-Rangers tip 1x koef:2,15
Excelsior-Ajax tip 1x koef:3,50
Не ти досади да промашуваш?Inverness-Rangers tip 1x koef:2,15
Excelsior-Ajax tip 1x koef:3,50
Na kajgana mozi gi promarsiv tipovite,no na fb ostavenite tipovi ne gi promarsiv i si zedov ubava para na Lecce 2 i Sevilja 2 doubleНе ти досади да промашуваш?
Добитно, пак не го уплатив т.е ништо не уплатив вчераПСВ 1
Галатасарај 1
на голем улог
pa sto ne gi pisuvas istite ovde a ? tuku ova ti sluzi kako nekoja reklama ???Na kajgana mozi gi promarsiv tipovite,no na fb ostavenite tipovi ne gi promarsiv i si zedov ubava para na Lecce 2 i Sevilja 2 double![]()
FT 1:0 | 2.50 а точен резултат ситно ми беше уплатена. Отсега само сингл највеќе дабл тука се паритеВендам - Волендам @ 1 (и точен резултат 2:1)
Abe prijatele gledam kako ste zapnati za mene kako samo jas da ne pogoduvam tipovi i kako samo jas da imam fb strana za kladenje.A i ova so reklama sto velis, za da bide reklama treba jas nesto da prodavam, a kako sto gledas ne sum ligus kako nekoi da molam nekade za like i sl debilstini a nitu prodavam tipovi. Ako ti odgovara igraj gi tipovite ako ne preskokni gi i dosta samo koga se promasuva se lae a koga se pogodi nekoj pogolem koef, stama, sturci.pa sto ne gi pisuvas istite ovde a ? tuku ova ti sluzi kako nekoja reklama ???
остај го го чактисавме - играј СЕ контра од кажаното !Не ти досади да промашуваш?
Pa ti digas najvece prasina...Staj toa sto mislis i gotovo a ne vaka bilo taka bilo...nekoi lugje epten se vlezeni u ova pa i posledicite moza da im bida katastrofalni...nema veza nesakam da ja drvimo temava nitu da se karame ...uzivaj pozzAbe prijatele gledam kako ste zapnati za mene kako samo jas da ne pogoduvam tipovi i kako samo jas da imam fb strana za kladenje.A i ova so reklama sto velis, za da bide reklama treba jas nesto da prodavam, a kako sto gledas ne sum ligus kako nekoi da molam nekade za like i sl debilstini a nitu prodavam tipovi. Ako ti odgovara igraj gi tipovite ako ne preskokni gi i dosta samo koga se promasuva se lae a koga se pogodi nekoj pogolem koef, stama, sturci.
pa ne gledas deka samo e istipuvano i tolku,kaj gledas taka bilo-vaka biloPa ti digas najvece prasina...Staj toa sto mislis i gotovo a ne vaka bilo taka bilo...nekoi lugje epten se vlezeni u ova pa i posledicite moza da im bida katastrofalni...nema veza nesakam da ja drvimo temava nitu da se karame ...uzivaj pozz
od toa sto igras se kontra od kazanoto moe pokazi nekoe dobitno livce da vidimeостај го го чактисавме - играј СЕ контра од кажаното !