Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Брага 1
Доста сигурен тип
--- надополнето: 27 февруари 2012 во 13:17 ---
ПСВ 1
Галатасарај 1

на голем улог
Добитно, пак не го уплатив т.е ништо не уплатив вчера

Брага - Гимараеш 1 1.70

Реимс - Седан 1 2.10

Мастрих - Еммен ГГ-3+ 2.00

Дизелдорф - Ахен 1 1.50

500 Ден .

Maastriht -Emmen 2-1 @30

Emmen - Maastriht 2:1 (0:1) 25.11.2011
Emmen - Maastriht 2:1 (0:1) 22.03.2010

да се проба дали ќе биде и денес.

pa sto ne gi pisuvas istite ovde a ? tuku ova ti sluzi kako nekoja reklama ???
Abe prijatele gledam kako ste zapnati za mene kako samo jas da ne pogoduvam tipovi i kako samo jas da imam fb strana za kladenje.A i ova so reklama sto velis, za da bide reklama treba jas nesto da prodavam, a kako sto gledas ne sum ligus kako nekoi da molam nekade za like i sl debilstini a nitu prodavam tipovi. Ako ti odgovara igraj gi tipovite ako ne preskokni gi i dosta samo koga se promasuva se lae a koga se pogodi nekoj pogolem koef, stama, sturci.

Abe prijatele gledam kako ste zapnati za mene kako samo jas da ne pogoduvam tipovi i kako samo jas da imam fb strana za kladenje.A i ova so reklama sto velis, za da bide reklama treba jas nesto da prodavam, a kako sto gledas ne sum ligus kako nekoi da molam nekade za like i sl debilstini a nitu prodavam tipovi. Ako ti odgovara igraj gi tipovite ako ne preskokni gi i dosta samo koga se promasuva se lae a koga se pogodi nekoj pogolem koef, stama, sturci.
Pa ti digas najvece prasina...Staj toa sto mislis i gotovo a ne vaka bilo taka bilo...nekoi lugje epten se vlezeni u ova pa i posledicite moza da im bida katastrofalni...nema veza nesakam da ja drvimo temava nitu da se karame ...uzivaj pozz

унгарија-1
турција-1
хрватска-1
германија-1
италија-1

и со срека парите :)

Pa ti digas najvece prasina...Staj toa sto mislis i gotovo a ne vaka bilo taka bilo...nekoi lugje epten se vlezeni u ova pa i posledicite moza da im bida katastrofalni...nema veza nesakam da ja drvimo temava nitu da se karame ...uzivaj pozz
pa ne gledas deka samo e istipuvano i tolku,kaj gledas taka bilo-vaka bilo
--- надополнето: 28 февруари 2012 во 00:44 ---
остај го го чактисавме - играј СЕ контра од кажаното !
od toa sto igras se kontra od kazanoto moe pokazi nekoe dobitno livce da vidime

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom