Erepublik - помогнете на еМакедонија

Член од
7 август 2011
Мислења
4.949
Поени од реакции
15.124
Ај кажете шо се случуваше вчера и денес. Јадев бан од три дена. На избори од кој кандидати кој победи и до кај сме со турцине.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Добив понуда од МСК
Zdravo eIgracu,

Gledam deka si civil i deka nemas svoja edinica. Dokolku bi sakal da se pridruzis vo MSK koja e edna od postarite edinici vo nasata eDrzava si dobredojden. Momentalno refundot e 6 ili 7 Q6 tenkovi (vo zavisnost od tvojata aktivnost), no ke se zgolemi so zgoleuvanjeto na resursite. Dokolku imas nekoi prasanja dojdi na #MSK.public ( http://tinyurl.com/msk-public ) ili odgovori na porakava.

Link od nasata regrutacija: http://www.erepublik.com/en/article/-1-1945984/1/20

Ме интересира дали е добра единица, редовно менување мисии...
О каква активност треба да имам? Да работам за минималец, да одам на чет... ?

Ако ма некој ке прашам и на канал...

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
I haz a confuzd, што им значат новиве промени со производство/менаџирање и ова што се појавува
Announcement
On Day 1535 at 00:00 eRepublik time, all the remaining organizations (except the national ones) will be deleted from the game. Make sure you dissolve them so that you won't lose your properties.
Што треба да правам, какви организации, мислат на фирмите?

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.488
Поени од реакции
7.981
Читај ги статиите на ЛазаросаМКД, убаво ги објаснува сите промени во играва.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Кој може да ми позајми 1 голд? Вракам за неколку дена. Да можам да тренирам, последните 0,19 ги потрошив денес.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Сакам да напишам статија за еден нов вид бејби бум - реактивирање на старите јузери.

Знаеме колку треба за да се стигне над 30ти левел, со 4-5-6000 сила...
Со бејби бумот ке добиеме можеби 200 нови членови но од нив нема да останат ни 10 активни играчи, и треба да играат пола година за да можам да направат нешто позначително...

Гледам и на форумов дури и се продаваат акаунти, а замислете што би значело кога повторно би се активирале 20-30 акаунти кои би биле активни играчи.

Не викам дека не треба да се прави бејби бум, напртоив треба и многу почесто, само сакам да знам дали може да се организира и една ваква акција како што имам замислено или ако ја напишам статијата ке добијам бан од Плато?

Идејава мие малку постара само се плашам да го направам тоа. Играм 8 месеци, многу сум активен на играва па не сакам сето тоа да го изгубам.

Kajgana Shop

На врв Bottom