84-то издание на Оскарите

Оскарот за најдобар филм оди за...

• Вкупно гласачи
    36
  • Гласањето е завршено на .
Добро бе Миланка, значи кога зборува некој или ќути или преведувај што зборат. Многу ме нервира, они зборат, она им ја раскажува биографијата. Не си google аман! Брее... ме изнервира, пола изјави не можев да ги чувам.

Ова станува веќе се понеподносливо...... знам дека законски мора да ,,преведува,, ... ама таа всушност.. не преведува.

,,Јас се надевам дека нема да бидат критикувани филмските ѕвезди заради нивниот изглед...,, - мислам, во ред, го отупе со изгледот и модата, не е важна критиката за филмот, бојата на фустанот е од непроценлива важност...

Сеа само ни преостанува да го форсираме зборот за да не се заборави :D

Не може да се заборави зборов, после волку спомнувања, за жал вечно ќе биде врежан во моите мисли. Кога децата за X години ќе ме прашаат зошто имам тикови кога ќе го спомнат зборот патека ќе им речам: Деца, тоа се трауми од младоста. Крива е Миланка Рашиќ и Ношпал, така да си знаете!

А бе да не ми беше интернетов ко од Недојдија, нцки шо ќе гледав на Сител...:cautious:

Еве за оние лудите кои не сакаат да ја слушаат Миланка.
http://www.onlinesat-tv.com/online.php?tv=PRO_7&id=224

И преку кур од Џастин Бибер. А Миланка, Pinball Machine не е на македонски волшебна топка, и покрај тоа што ball е топка на англиски.

Иначе ко за актери и актерки, насмевките им се преееемногу вештачки и наместени. Од авион се гледа кој искрено се смее, а кој вештачки и наместено. (n)

И да, Анџелина ако продолжи да слабее, на нејзе ќе остане само устата. Како закачалка со глава е станата.

Анџелина на тренерки да дојдеше ќе беше пак најубавата закачалка.

Хуго добро стартува..

што направи нашиот филм панкот не е мртов?

Мене Анџелина и понатаму ми е далеку од најубава.
Сандра Булок, барем за мене, е каде каде поубава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom