На турско кафе со ...

• Креатор на темата Креатор на темата bi-44
  • Време на започнување Време на започнување
Ахахахаха пак ли :pos: дај спаси не, пукај во Драган Вучиќ :D

Јас сум пацифист бе, ти реков и во друга тема. Од нервоза може само на себе да си пукам, иначе никако! :)

треба да ем направат бан за на телевизија на сите од фамилијата вучич

Ама знаете што е врвот- Драган Вучиќ по повод празникот 8-ми март ќе носи жени во Турција и ќе ги шета таму по куќите на Хурем, Шехерезад и штознам кој и ексклузивно ќе ги запознае лично со двајца од турските глумци или глумици :D

Која е тајната на овој сељак да е уште актуелен? Сериозно?

И јас не го поднесувам Драган Вучич, но не ја разбирам потребата од отварање теми само со цел да исмева нешто. Или барем ако исмевате нешто барем бидете покреативни, пооригинални, вака е една невидена монотонија

:drk::drk::гомце::гомце::гомце:(n)(n)(n)
idiot na decenijata
Шо кола е ова жити се, не можам да ја дешифрирам, Полонез?:pos:

А коментарот под видеото
Ова мислам дека беше за време на Даровизија што ја водеше Ирена Спировска мислам се викаше (онаа изжлембената со пуцвал коса) и даваа награди на редовните плаќачи на радиодифузната такса. Таман ќе извлечеа некој ќе излезеше по обичај дека не е редовен плаќач, па за среќа за МТВ една главна награда си ја шутираа по неколку месеци.
А за Драганчо немам коментар ... доволно он кажа за себе со тоа што се испентари на пикапот божем сељак на трактор после напорен ден на нивата
blasouveir 2 months ago
:facepalm:

многу беше интересна хурем хеххе само се смшкаше
Во следната емисија ке гледате:
На турско кафе со.. Али Риза од Кога Лисјата Паѓаат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom