84-то издание на Оскарите

Оскарот за најдобар филм оди за...

• Вкупно гласачи
    36
  • Гласањето е завршено на .
Искрени постери за номинираните филмови.
http://www.collegehumor.com/article/6714216/honest-oscar-titles-2012

e108b237710bcbccc74d1ea0b6c36964.jpg

1f518ccb3745bf50e0e6293a116a31dd.jpg

92be89c18d0b5b7559df9a686884a0b8.jpg

b71a36f03d81a5d126e5d558019f9e94.jpg

af4645e2663fca88818c44bde8a0279b.jpg

d024d51d792d057f15928a5226ab99c5.jpg

c52f39530e15a960d63facf43a245193.jpg

1d011e08b4817d338890214a7e422d85.jpg

3c56c108cce788af0c3d8ac5fa99f51a.jpg

cef4f2b02b77454c0526a84b63929226.jpg

Ако може линкови да споделите или пак на кои сателитски телевизии ќе се емитува? Фала :кокиче:

Ако може линкови да споделите или пак на кои сателитски телевизии ќе се емитува? Фала :кокиче:
На Сител ќе има Оскар ако сакаш да и' ги слушаш глупавите синхронизации на Миланка. Ако не, гледај на ProSieben.

На Сител ќе има Оскар ако сакаш да и' ги слушаш глупавите синхронизации на Миланка. Ако не, гледај на ProSieben.
оти бе глупави синхронизаии..Миланка е спремна
можи да ги препознае сценаристи,режисери,актери за кои вие немате појма дека постојат..Стварно незнам шо толку против Миланка

оти бе глупави синхронизаии..Миланка е спремна
можи да ги препознае сценаристи,режисери,актери за кои вие немате појма дека постојат..Стварно незнам шо толку против Миланка
Да, знае да препознае која е Хали Бери, кој е Стивен Спилберг. Тоа што ниеден филм нема гледано не е ни битно. Ако сакаш да видиш што е спремност, гледај ги на ХРТ двајцата коментатори.

Да, знае да препознае која е Хали Бери, кој е Стивен Спилберг. Тоа што ниеден филм нема гледано не е ни битно. Ако сакаш да видиш што е спремност, гледај ги на ХРТ двајцата коментатори.
Двајца коментатори?и двата со исти информафии,едниот нешто ќе изџвака другиот истото ќе потврди дека е така.
Инаку како дозна дека не ма гледано ниеден филм?

Јас не можам да гледам на Шител! :) Ме иритира гласот на Миланка, не можам да се измачувам со нејзините коментари.

ProSieben е со германски коментар, мене ми треба без пренос. :) Ќе проверам по нетов.

Двајца коментатори?и двата со исти информафии,едниот нешто ќе изџвака другиот истото ќе потврди дека е така.
True Grit = Човекот наречен храброст......се е кажано
У која сакаш роднинска/пријателска врска биди поврзан со неа, жената не ја бива за водење Оскари. Водителиве на Оскариве зборуваат едно, она си тепа за друго муабет. Или преведувај тоа што треба, или воопшто не преведувај.

True Grit = Човекот наречен храброст......се е кажано
У која сакаш роднинска/пријателска врска биди поврзан со неа, жената не ја бива за водење Оскари. Водителиве на Оскариве зборуваат едно, она си тепа за друго муабет. Или преведувај тоа што треба, или воопшто не преведувај.
Кој го бидува..онај иизгубениот на телма шо водеше фимофилија.
Миланка никогаш не треси глупости кога ги води оскарите

Па да имаше гледано некој филм ќе коментираше за филмот, а не за фустаните на актерките од филмот. Нејзината улога пред се' кога коментира треба да се состои од пренесување на она што во моментот се случува на бината, а не на трачевите од пред сто години. Друго, воведниот говор на секоја манифестација од ваков калибар е еден од highlight-ите, ама ние не можеме ни да го слушнеме.
Јас не можам да гледам на Шител! :) Ме иритира гласот на Миланка, не можам да се измачувам со нејзините коментари.

ProSieben е со германски коментар, мене ми треба без пренос. :) Ќе проверам по нетов.
На ProSieben е оригинал, нема никаков коментатор. Таму ги гледав Глобусите.

Најубавите филмови не идат на Оскар, како што најубавите песни не идат на Евровизија :)
...се е тоа шоубизнис.

Сум паднал од форма, ниеден филм немам гледано од номинираниве, oсвен Миднајт ин Парис и Екстримли Лауд... почеток и до пола respectively.

Same here, едвај 3-4 филма од оскаровскиве конкуренти да имам изгледано...

Али типувам дека фаворит на Миланка ќе биде Help. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom