84-то издание на Оскарите

Оскарот за најдобар филм оди за...

• Вкупно гласачи
    36
  • Гласањето е завршено на .
H

HITCH

Гостин
Ако може линкови да споделите или пак на кои сателитски телевизии ќе се емитува? Фала :кокиче:

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Ако може линкови да споделите или пак на кои сателитски телевизии ќе се емитува? Фала :кокиче:
На Сител ќе има Оскар ако сакаш да и' ги слушаш глупавите синхронизации на Миланка. Ако не, гледај на ProSieben.

karlovic

имам срце ама имам и фрижидер
Член од
5 ноември 2010
Мислења
616
Поени од реакции
161
На Сител ќе има Оскар ако сакаш да и' ги слушаш глупавите синхронизации на Миланка. Ако не, гледај на ProSieben.
оти бе глупави синхронизаии..Миланка е спремна
можи да ги препознае сценаристи,режисери,актери за кои вие немате појма дека постојат..Стварно незнам шо толку против Миланка

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
оти бе глупави синхронизаии..Миланка е спремна
можи да ги препознае сценаристи,режисери,актери за кои вие немате појма дека постојат..Стварно незнам шо толку против Миланка
Да, знае да препознае која е Хали Бери, кој е Стивен Спилберг. Тоа што ниеден филм нема гледано не е ни битно. Ако сакаш да видиш што е спремност, гледај ги на ХРТ двајцата коментатори.

karlovic

Член од
5 ноември 2010
Мислења
616
Поени од реакции
161
Да, знае да препознае која е Хали Бери, кој е Стивен Спилберг. Тоа што ниеден филм нема гледано не е ни битно. Ако сакаш да видиш што е спремност, гледај ги на ХРТ двајцата коментатори.
Двајца коментатори?и двата со исти информафии,едниот нешто ќе изџвака другиот истото ќе потврди дека е така.
Инаку како дозна дека не ма гледано ниеден филм?

H

HITCH

Гостин
Јас не можам да гледам на Шител! :) Ме иритира гласот на Миланка, не можам да се измачувам со нејзините коментари.

ProSieben е со германски коментар, мене ми треба без пренос. :) Ќе проверам по нетов.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Двајца коментатори?и двата со исти информафии,едниот нешто ќе изџвака другиот истото ќе потврди дека е така.
True Grit = Човекот наречен храброст......се е кажано
У која сакаш роднинска/пријателска врска биди поврзан со неа, жената не ја бива за водење Оскари. Водителиве на Оскариве зборуваат едно, она си тепа за друго муабет. Или преведувај тоа што треба, или воопшто не преведувај.

karlovic

Член од
5 ноември 2010
Мислења
616
Поени од реакции
161
True Grit = Човекот наречен храброст......се е кажано
У која сакаш роднинска/пријателска врска биди поврзан со неа, жената не ја бива за водење Оскари. Водителиве на Оскариве зборуваат едно, она си тепа за друго муабет. Или преведувај тоа што треба, или воопшто не преведувај.
Кој го бидува..онај иизгубениот на телма шо водеше фимофилија.
Миланка никогаш не треси глупости кога ги води оскарите

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Па да имаше гледано некој филм ќе коментираше за филмот, а не за фустаните на актерките од филмот. Нејзината улога пред се' кога коментира треба да се состои од пренесување на она што во моментот се случува на бината, а не на трачевите од пред сто години. Друго, воведниот говор на секоја манифестација од ваков калибар е еден од highlight-ите, ама ние не можеме ни да го слушнеме.
Јас не можам да гледам на Шител! :) Ме иритира гласот на Миланка, не можам да се измачувам со нејзините коментари.

ProSieben е со германски коментар, мене ми треба без пренос. :) Ќе проверам по нетов.
На ProSieben е оригинал, нема никаков коментатор. Таму ги гледав Глобусите.

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Најубавите филмови не идат на Оскар, како што најубавите песни не идат на Евровизија :)
...се е тоа шоубизнис.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Сум паднал од форма, ниеден филм немам гледано од номинираниве, oсвен Миднајт ин Парис и Екстримли Лауд... почеток и до пола respectively.
Same here, едвај 3-4 филма од оскаровскиве конкуренти да имам изгледано...

Али типувам дека фаворит на Миланка ќе биде Help. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom