RocknRolaa
Rafa Para Siempre
- Член од
- 21 февруари 2010
- Мислења
- 6.869
- Поени од реакции
- 9.740
На Сител ќе има Оскар ако сакаш да и' ги слушаш глупавите синхронизации на Миланка. Ако не, гледај на ProSieben.Ако може линкови да споделите или пак на кои сателитски телевизии ќе се емитува? Фала :кокиче:
оти бе глупави синхронизаии..Миланка е спремнаНа Сител ќе има Оскар ако сакаш да и' ги слушаш глупавите синхронизации на Миланка. Ако не, гледај на ProSieben.
Да, знае да препознае која е Хали Бери, кој е Стивен Спилберг. Тоа што ниеден филм нема гледано не е ни битно. Ако сакаш да видиш што е спремност, гледај ги на ХРТ двајцата коментатори.оти бе глупави синхронизаии..Миланка е спремна
можи да ги препознае сценаристи,режисери,актери за кои вие немате појма дека постојат..Стварно незнам шо толку против Миланка
Двајца коментатори?и двата со исти информафии,едниот нешто ќе изџвака другиот истото ќе потврди дека е така.Да, знае да препознае која е Хали Бери, кој е Стивен Спилберг. Тоа што ниеден филм нема гледано не е ни битно. Ако сакаш да видиш што е спремност, гледај ги на ХРТ двајцата коментатори.
True Grit = Човекот наречен храброст......се е кажаноДвајца коментатори?и двата со исти информафии,едниот нешто ќе изџвака другиот истото ќе потврди дека е така.
Инаку како дозна дека не ма гледано ниеден филм?
Кој го бидува..онај иизгубениот на телма шо водеше фимофилија.True Grit = Човекот наречен храброст......се е кажано
У која сакаш роднинска/пријателска врска биди поврзан со неа, жената не ја бива за водење Оскари. Водителиве на Оскариве зборуваат едно, она си тепа за друго муабет. Или преведувај тоа што треба, или воопшто не преведувај.
Па да имаше гледано некој филм ќе коментираше за филмот, а не за фустаните на актерките од филмот. Нејзината улога пред се' кога коментира треба да се состои од пренесување на она што во моментот се случува на бината, а не на трачевите од пред сто години. Друго, воведниот говор на секоја манифестација од ваков калибар е еден од highlight-ите, ама ние не можеме ни да го слушнеме.Двајца коментатори?и двата со исти информафии,едниот нешто ќе изџвака другиот истото ќе потврди дека е така.
Инаку како дозна дека не ма гледано ниеден филм?
На ProSieben е оригинал, нема никаков коментатор. Таму ги гледав Глобусите.Јас не можам да гледам на Шител!Ме иритира гласот на Миланка, не можам да се измачувам со нејзините коментари.
ProSieben е со германски коментар, мене ми треба без пренос.Ќе проверам по нетов.
Кој го бидува..онај иизгубениот на телма шо водеше фимофилија.
Миланка никогаш не треси глупости кога ги води оскарите
Same here, едвај 3-4 филма од оскаровскиве конкуренти да имам изгледано...Сум паднал од форма, ниеден филм немам гледано од номинираниве, oсвен Миднајт ин Парис и Екстримли Лауд... почеток и до пола respectively.