Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
против Шалке последниве сезони на домашен терен многу слабо сме играле кај ни дојде баш сега против бив иако не им играа неколку играчи Обаси,Пападопулос пак се многу добри.
Пројдоа тие времинја кога противниците ни се сереја сега дигнале главе уште и се закануваа

Ај среќно дечки, да ги потопите овие од Шалке (y)

Ова дрвово Хилдербрант сега партали ќе прави на гол.
--- надополнето: 26 февруари 2012 во 15:48 ---
Град врни :О

Хм, не се поздравувал со Хејнкес:). Бадштубер многу нервозен, шо му стана?

Е вака нека влева Бадштубер у шеснаесетник, а не да изведува корни.

Нееее неееее,слаб е Рибери.......Ја сум добар.....

Како знаеле да играат..Ги посравме шајзе, со вакава игра против Базел не ни бега 1/4 финале.

Како знаеле да играат..Ги посравме шајзе, со вакава игра против Базел не ни бега 1/4 финале.

Значи можелооо...Маме им ебам,ме пукнаа од нервоза против Базел....

Него може и подобро од ова,и поише голови....Браво за Робери,ја раздвижија цела екипа,прав мотор дур да се врати Швајни!

Значи можелооо...Маме им ебам,ме пукнаа од нервоза против Базел....

Него може и подобро од ова,и поише голови....Браво за Робери,ја раздвижија цела екипа,прав мотор дур да се врати Швајни!
Да, дефинитивно, денеска имаше добра игра, но многу слаба реализација. Гомез мора поагилен да биди, не бива само да го гаѓаат со топки и тој да дава голови. Се виде дека не оди така. Али добро е, и ова е одличен настап и пресврт на настаните на подобро.

И шо ни фалеше да играме вака против Фрајбург ај и со Базел....Рибери и Робен денес ауууу :D и среќа немаше Бади да постигне гол денес хаха :D ај сега чекаме кикс од Дортмунд..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom