(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Вака сега, јас како најискусен навивач на Манчестер Јунајтед(или во поискусните на форумов) ќе изнесам некои мои ставови во врска со расправите што се водат на форумов.
Гледам дека овде има спротивставени ставови во врска со тоа кој треба да игра, на кого му поминале годините, кој треба да ја грее клупата а кој не и слично. Тоа е добро и впрочем затоа постои форумот. Но да се караме и расправаме меѓу себе. тоа не е во ред.
Јас би се расправал за Ман Ју со сите на форумов, вклучувајќи ги и администраторите и модераторите. Нека ме банираат, барем за јунајтед ќе сум баниран. Ама овде да се расправам со навивач на Манчестер срцето не ми дава. Како да се карам со брат(или сестра) по боја на клуб?Како?
И јас некогаш имав различни ставови и несогласувања кон постовите од Ред Девил ама ако нешто ми сметаше јас ќе му пратев приватна порака, дека тоа не е во ред или слично и најкултурно ќе се разберевме. Ама вака сега преку , преку најчитаниот фан клуб(Ман Ју) да се вреѓаме и слично не е убаво. Ако имате нешто против, пратете приватна порака и се надевам дека се ќе биде ОК, наместо да се вреѓаме со постови.
Ред Девил е од помладата генерација на навивачи и си има сопствено гледиште на играчите и играта и тоа е само негово право и неговото мислење јас го ценам како што ги ценам и мислењата на сите фанови на најдобриот и најпопуларниот клуб во СВЕТОТ.
Ако навиваш за клубот, за него треба да навиваш и да играат и во трета лига и со најслаби играчи.

Сватете го овој пост најдобронамерно зошто немам ништо против никој фан на Јунајтед. Само срамота е да се вреѓаме кога сите знаете дека нашите постови се најчитани на форумов. Да дискутираме за доброто на клубот и со него да сме и во победа и во пораз. А дали знаете зошто?
Има еден живот, има една љубов, има еден клуб, има само еден Јунајтед-МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД!

Vlatko_100

DUKE
Член од
21 јануари 2008
Мислења
648
Поени од реакции
20
Добро е гледам дека се размрдавте малку и реагирате. Моите реакции кон Ред девил не беа со намера да го навредам туку да му потенцирам дека шири негативна енергија со секој негов пост, ако е за критикување на играчи можам да пишувам пост на секој 5 минути и да ги изнесувам нивните слабости па макар тоа бил и Роналдо. Добро елаборирано од Чомбе но незначи ако некој е навивач на Јунајтед треба секое негово мислење да го почитувам убаво кажа за тоа е форумот.
Добар лесен меч денес, малце заебаваа 2 пол не им се играше ама па и нема потреба за напори против Фулам.
А одложениот меч ќе се игра на 19 март 21 часот но може уште еднаш да се одложи во случај да треба да се игра втор меч со Портсмут во ФА Купот на таа дата што секако не сакаме тоа да се случи така да густ распоред месецот.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Едни од моите омилени песни во компилација со најдобриот фудбалер на денешницава.............
[media]http://youtube.com/watch?v=N7XEHszxdno&feature=related[/media]

[media]http://youtube.com/watch?v=me_s_Z3Ijlo[/media]

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Значи караницата завршува тука и сега! Ај више да не се караме, стварно не личи, фанови на најдобар и најпознат светски клуб, а се караме за глупости.
Секој има право на свое мислење.

Него ај да збориме за фудбал, за утакмиците, за играта...
Имаме лесни утакмици сега, уствари до крај сите ќе бидат лесни.
Лион сигурно и лесно го минуваме, после и Портсмут... За утакмицата со Дерби нема потреба за коментар.

Ај еден голем поздрав до сите Црвени Ѓаволи на форумов!

V

Viktoranius

Гостин
Значи караницата завршува тука и сега! Ај више да не се караме, стварно не личи, фанови на најдобар и најпознат светски клуб, а се караме за глупости.
Секој има право на свое мислење.

Него ај да збориме за фудбал, за утакмиците, за играта...
Имаме лесни утакмици сега, уствари до крај сите ќе бидат лесни.
Лион сигурно и лесно го минуваме, после и Портсмут... За утакмицата со Дерби нема потреба за коментар.

Ај еден голем поздрав до сите Црвени Ѓаволи на форумов!

Дерби не ги потценувајте.:pos2::pos2:

V

Viktoranius

Гостин
Сакав да кажам, немаме шанси, ќе излеземе со трет состав и така ќе изгубиме. :pos: :pos:

П.С. Закон ти е потписот. :)

Хехе, крајно време е да дигам пропаганда против идиотот. Иначе сега во вторник ли играте со Лион или во среда ? И со кој ви е следната во првенството.:wink:

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Во вторник играме со Лион. После преку викендот имаме утакмица во ФА Купот со Портсмут, па со Дерби во Премиерлига. :)

Да имавте на местото на Рајкард подобар стратег, ќе бевте веќе нови шампиони на Шпанија. Ама со него, не, не бива!

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
Па незнам со лион шо ке напраите али знам дека со другите ке тепате

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
Ај, доста оф топици.

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
Реал губи од слаби тимови повеќе а со јаќи победува значи лион се слаби и затоа реал губи :)

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Фаворити сме ние, не треба да се опуштиме, имаме физички одлично спремен состав, ќе биде интересно да ја видиме селекцијата на САФ во средниот ред... Таму сме најјаки.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Реал губи од слаби тимови повеќе а со јаќи победува значи лион се слаби и затоа реал губи :)
Како со Баерн Минхен лани?:helou:
п.с. Значи со Рома како послаб тим нема да пројдат?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom