(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Ај Едно големоооо ЧАО на Браун од мене.... туку за Фердинанд ми е мака ако не сака да го продолжи договорот но сепак верувам дека Ферги ќе најде достојна замена и за него.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Одбранбениот фудбалер на Манчестер Јунајтед, Рио Фердинанд не е сигурен за продолжување на договорот со актуелниот англиски шампион, пренесоа денеска англиските медиуми.... Повеќе

eternum

-- 21 incoming ? --
Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.030
Поени од реакции
1.167
Нешто вестиве на А1 не ми се баш веродостојни .... Има уште време до летоска, а до тогаш мора да игра за титулата :)

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Подобро да не го обнови, мислам дека годините почнаа да си го прават своето, не знам вие како мислите, ама ако се сетиме само колку киксеви имаше во утакмицата со Сити...

Претходните утакмици Видиќ играше и за него. : ) )

Лам ако дојде...леле, леле, конечно добар фудбалер на таа позиција!

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
А бе сето тоа се за да купи време и за да му понудат поголема плата на Рио. А и да си оди тоа е негова работа. Некој кој игра за Манчестер заради тоа што го обврзува еден добовор не ни треба. Треба малку да игра и со срце. Без секого се може, само без Јунајтед не се може!

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
Па шо ако не бил сигурен, можда сеа не е во добри односи, но ќе се подобри, доколку е паметен за некогавата кариера. :)

Limp Bizkit

Gone with the sin
Член од
9 мај 2007
Мислења
837
Поени од реакции
2
Абе јас мислам ако Фердинанд нејќе да продолжи договорот Ферги да го донесе Мигел Велосо од Спортинг добар е може да го попунува местото на Фердинанд.

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Ako se sluci Ferdinand da zamine od United ke bide tragedija.Neznam sto da kazam za ova osven deka se nadevam deka e izmislica.Prv pat slusam deka Ferdinand sakal da igra vo Italija ili Spanija.Covekot mislam deka e svesen sto znaci za United i deka ke bide sledniot kapiten na gavolite.Ako seto toa saka da go propusti za edna smrdena Italija polna so skandali ili Spanija covekot e nezdrav.Pak ke recam seto ova mi deluva kako ''novinarska patka'' pustena od novinar vo Anglija koj naviva za Afronal.Mislam deka Ferdinand e tokmu takov covek kako sto procitav pogore koj igra so srceto za United i se nadevam nema da go privatat budalite i da mu tekne da si zamine od United.Duri togas toj ke mi bide najomrazeniot igrac na svetot bez ralika sto nekogas gi branel nasite boi.
I uste ednas ke ve zamolam ova da go zemete so rezerva bidejki jas ne veruvam.Pozz:smir:

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
А бе сето тоа се за да купи време и за да му понудат поголема плата на Рио. А и да си оди тоа е негова работа. Некој кој игра за Манчестер заради тоа што го обврзува еден добовор не ни треба. Треба малку да игра и со срце. Без секого се може, само без Јунајтед не се може!
Ме погоди во срце мислењево. :) :)
Така е, без Јунајтед не се може, без секого се може.

Фердинанд некако последниве утакмици многу немотивиран, слабо игра, не го бива веќе. Како да не сака да игра за тимот. Такви како него, нека бидат и 3 пати подобри во одбрана, не ни требаат!

Ни требаат оние што играат за тимот, за успехот на тимот, за титули...

Ни треба некој млад сега...да го замени Фердинанд, без разлика дали ќе остане или ќе оди. Почнува ептен да ме нервира.

Иначе што мислите колку ќе ги мачкаме Фулам?
Ја мислам 3:0 за нас.

gavolce

--gavolllllll--
Член од
23 јануари 2008
Мислења
64
Поени од реакции
0
ne treskajte gluposti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ako malce se razbira nekoj od fudbal nikogas nema da rece deka ferdinand ne go biva a use pomalku deka ke gi napusti gavolite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ferdinand e eden od najakite defanzivci na svetov i za dve nedeli ke go prodolzi dogovorot na use 3 god!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KOJ IMA VAKA PESIMISTICKI SVAKAJNA NE E FAN NA MANCHESTER UNITED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MANUTD THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GLORY GLORY MAN UNITED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :pusk:SITE DRUGI DA NI GO .............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:pusk:

Vlatko_100

DUKE
Член од
21 јануари 2008
Мислења
648
Поени од реакции
20
Алоо знаете кој му е агент на Фердинанд. Тоа е Пини Захави ако не го знаете човекот џабе расправате за тоа , агентов едноставно е гуру во менаџерските води за изнудување милионски договори, ако не се сеќавате и 2005 исто така се одоголвлекуваше затоа што агентов сакаше 10000 фунти неделно за него да му плати Манчестер кој не се сложија во тоа а нема да биде ништо поарно ни сега. Затоа и Ферги рече дека денес агентите го контролираат животот на фудбалерите едноставно не размислуваат сами што сакаат туку што сака нивниот агент. Што мислите зашто и Браун не потпишува? Па понудено му е 50000 фунти неделно а сака 60000!!! Па што мислите каде ќе отидат тие 10000? Епа не читајте многу што се пишува затоа што агентиве имаат пари да платат и по некој новинар да напише нешто се со цел да предизвика немир во клубот и да изнуди некоја пара повеќе.

P.S. Ред Девил многу филозофираш дај престани ми се сере кога го читам секој твој пост, како да си најпаметен, ги оплука сите постари членови на клубот, да не сакаш деца на твоја возраст да играат. Ај кога ќе пораснеш ќе ја сватиш фудбалската игра па ќе знаеш што да збориш а не како сега со детски караници

Limp Bizkit

Gone with the sin
Член од
9 мај 2007
Мислења
837
Поени од реакции
2
Не ми се верува дека може Фердинанд да го напушти Манчестер затоа што во добра форма се Јунајтед сега го знае и тој тоа ако нејќе слава, трофеи и пари нека си оди и плус Манчестер не се сигурно глупи да пуштат таков дефанзивец да си оди.позз

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Не верувам дека Рио ќе го напушти тимот. Како што рекоа некои други најверојтно се ова е за да се заработи поголем договор. Не се согласувам дека лесно може да се најде замена за него и дека не е страшно ако замине. Како и да е ако се реши да си оди јбг ќе се преживее и без него. Има и други квалитетни дефанзивци кои сигурно не би го одбиле Ман.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom