Фан Клуб: Јувентус

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Не ми е јасно навивачи на интер дебатираат за голот ко да им зависи нешто !!! Среќата ги прати храбрите Форца Јуве
Нека дебатираат сечие мислење вреди ако држи вода.
И Syn убо си кажа за поништениот на Матри, гол е

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Нека дебатираат сечие мислење вреди ако држи вода.
И Syn убо си кажа за поништениот на Матри, гол е
Та бил та не бил, ако беше 2:0 сосем поинаков тек ке имаше утакмицава.. Ама ајде то е.

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Прво честито победа(ова нерешено е ко победа за јуве),каков е таков е бодот.Гледам зборите нас еден поништен,вас еден поништен гол.Ама да беше 2-0 не ли мислите дека натпреварот ќе отидеше по скроз друга патека?Не е дека провоцирам,сакам само мислење да слушнам :)

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Преку куров ми е Конте жими се, прошло излага со некој состав се праи сепаре мангуп.
Сега ми го става Естигарибиа и Бориело? ДАЈ НЕ МЕ ЈЕБИ !!!!!!

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
што сакаат нека коментираат крај е веќе готово е се добро е што сепак дојдовме до бод и се надевам Конте ја научи лекцијата и нема да ја повтори повеќе :))

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.104
Поени од реакции
359
Преку куров ми е Конте жими се, прошло излага со некој состав се праи сепаре мангуп.
Сега ми го става Естигарибиа и Бориело? ДАЈ НЕ МЕ ЈЕБИ !!!!!!
:pos: zakon!
Forata e toa sto on gleda koj se pokazuva na trening i vrz taa baza gi stava igracite na teren. Jas bev za Borriielo da igra bidejki pisav u nekoj post ke treba duel igra ali za Esti nemam komentar :D
--- надополнето: 25 февруари 2012 во 23:11 ---
Не лажи ќе ти дадам автогол! :pos:
:pos: ama ke ide komentarov kaj kajgandzii fudbaleri i posle so praime:D:pos:

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
:pos: zakon!
Forata e toa sto on gleda koj se pokazuva na trening i vrz taa baza gi stava igracite na teren. Jas bev za Borriielo da igra bidejki pisav u nekoj post ke treba duel igra ali za Esti nemam komentar :D
--- надополнето: 25 февруари 2012 во 23:11 ---

:pos: ama ke ide komentarov kaj kajgandzii fudbaleri i posle so praime:D:pos:
Acid ќе ми даде перма unban!!:pos: :D

F

FuckYouAll

Гостин
Ја заеба Конте во прво полувреме, одвај чекав да заврши и да мени формација.
Иначе за поништениот чист гол на Матри не коментирам, знам ќе се појавит некој падобранец од ббилан и ќе ме изнервират.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Та бил та не бил, ако беше 2:0 сосем поинаков тек ке имаше утакмицава.. Ама ајде то е.
да да немаше да премижи еден куп фалој судијата компензирајќи и на крај да се израмни во поништени голој

Член од
6 февруари 2007
Мислења
1.794
Поени од реакции
32
Прво честито победа(ова нерешено е ко победа за јуве),каков е таков е бодот.Гледам зборите нас еден поништен,вас еден поништен гол.Ама да беше 2-0 не ли мислите дека натпреварот ќе отидеше по скроз друга патека?Не е дека провоцирам,сакам само мислење да слушнам :)
Da beshe baba mashko, dedo ke se vikashe ;)

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Da beshe baba mashko, dedo ke se vikashe ;)
Добро тоа е твое мислење,јас стојам на став дека при 2-0 скроз различна ќе беше утакмицата.Дали вие ќе пројдевте ко со наполи или ко ние со лече или пак ние ќе ве направевме арсенал part 2 никогаш нема да дознаеме.Што е тука е со среќа понатаму(се надевам дека ќе кикснете :) )

Kajgana Shop

На врв Bottom