- Член од
- 29 ноември 2008
- Мислења
- 5.970
- Поени од реакции
- 3.574
Брат, ај ако сакаш објасни ми како е то 3 за 3.
Демек вака треба да изгледат победниците:
Штудгард
фрајбург
штудгард
фрајбур
штудгард
фрајбург
ова е 3 за 3?
Да
Брат, ај ако сакаш објасни ми како е то 3 за 3.
Демек вака треба да изгледат победниците:
Штудгард
фрајбург
штудгард
фрајбур
штудгард
фрајбург
ова е 3 за 3?
Денеска све отиде у курац, добитен ќе си само наопаку ако си изиграл.nekoj dobiten denes imatza mene denov e kataklizma
ja iam eden dubl dobiten baer+ majnc ama dzabe pak minus sum i toa na site po edna do 2 utakmici samo singl mu e majkata veruvajte ako gi izigrav sive utakmici ke bev vo + i toa golem ama toa ne mi ide pametotДенеска све отиде у курац, добитен ќе си само наопаку ако си изиграл.
Губам убај утакмици Мајнц и Саутемптон, за што, за да дувнам на КПР и Њукасл.ja iam eden dubl dobiten baer+ majnc ama dzabe pak minus sum i toa na site po edna do 2 utakmici samo singl mu e majkata veruvajte ako gi izigrav sive utakmici ke bev vo + i toa golem ama toa ne mi ide pametot
Brat staiv 3000 den na Mainz (4-1) i na Brighton(3-0) sega ke odam da zemam 12 920 dennekoj dobiten denes imatza mene denov e kataklizma
inaku eve ze sibenik zs ja izigrav 1 I heard some talks that Inter Zapresic win is fixed . Anybody knows something more ? odgovor; no its not fixed![]()
Nukasl 3+ studgard3+ baer2 grojter 3+ marusi underГубам убај утакмици Мајнц и Саутемптон, за што, за да дувнам на КПР и Њукасл.
Абе да си гризнеш од мудата е работава.