ПОПАМЕТНо нешто немаш ???ајде полни да видиме што имаш да кажешIdi pasi ja zebrata be
ПОПАМЕТНо нешто немаш ???ајде полни да видиме што имаш да кажешIdi pasi ja zebrata be
Namesto nie da bideme protiv sinterasite, nie megju nas se vregame, mene sea mi tekna...ПОПАМЕТНо нешто немаш ???ајде полни да видиме што имаш да кажеш
глуп си или тренираш??? ама кажи си искреноNamesto nie da bideme protiv sinterasite, nie megju nas se vregame, mene sea mi tekna...
дај бе пораснете да му е*ам матер...се копиљана по форумивеbeneamata
Овој па дечково со пелениве незнае дека си фан на Интер
Јебига и ние копиљациве треба да имаме некаква занимација.дај бе пораснете да му е*ам матер...се копиљана по форумиве
гледам.. ај утре (денес) ќе имате друга занимација..ќе замарате за судиите,... ве научивме више,досадни стеЈебига и ние копиљациве треба да имаме некаква занимација.
Друже расони се уште спиеш вечерва е натпреваротбраво за трудот погоре,ама и да излези утре конте со 3-5-2,нема така лесно да изгледа блокирањето на Бориело и Кваљарела,како и толку слободниот простор опишан дека Пато и Робињо ќе имаат бришан “простор“
сторено најверојатно вечер ќе стартуваат Касерес,Вучинич, на местата на Лихтштајнер и Бориело......штета да го остават Касерес на клупата кога му оди против МиланДруже расони се уште спиеш вечерва е натпреварот